BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    ludek
    me se moc líbil, sice jsem prerusil svoji vice jak 200b serii v rade, ale co se da delat , 2 potvory bych vsadil krk ze byly dal jak 27m na modry kolik. terc 26 a neco z kopce pred tim. Spatne se mi tam odhadovaly vzdalenosti, ac to bylo v lese a melo se teda ceho chytit. Hlavne na malý mrdky na blízko jsem petkoval. No a 2 outy me staly tech 200b. No a Pavel 202 v TRRB gratulace k prvnímu místu. (ocekavam od tebe totez )
    pu
    Tyršák byl dobrej ne ? některý terče docela mazec .... tak hurá zas tam v srpnu. turbo
    ludek
    jo a porad budu rychlejsi s temi vysledky nez oficialni zdroj
    Ludek
    Ale no tak to vis, je potreba trenovat a pak na pivo a na blbosti je casu dost , ted se do toho zase dam
    Jelínek
    Ludo to je doba než to dáš dohromady.
    Ludek
    Pro BB to mam hotovy jeste to udelam pro TRRB, to je asi to co nas nejvice zajima, pak to uvidite u nas na webu
    Ludek
    no to prece nemuze byt kua takový problem, takovou blbou tabulku mam hotovou raz dva (mozna tri)(nebo ctyri ), vecer se na to mrknu.
    Láďa
    Tak to vypadá že se výsledků nedočkáme a bude se to řešit až na posledním závodě na slovensku.
    Ludek
    Budou nekdy nejake celkové vysledky z EC za ty 4 zavody?
    Ludek
    tak v BB je nas uz 6 na sobotu podle prihlasek.
    Ludek
    Uz je nas 5
    jelinek
    Tak aspoň Ludo vyhraješ
    ludek
    Ahoj, BB jsme zatim na tysaku jen 3, to bude zavod na prd, prihlaste se jeste nekdo
    Věra
    Ahoj všichni.Libichov bude dne 31.8. pořádat závod 3D pro děti.Kdo máte doma děti které střlejí z luku zpestřete jim poslední den prázdnin.Podrobnosti najdete na www.lukostrelnice-libichov.cz v kolonce aktuality
    Ludek
    Ahoj, no moc strelcu tam tedy nebylo, podle vysledku