BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    pu
    já k vám nepřijedu - budu organizovat kolonu historických bojových vozidel na Cihelnu 2008 v Králíkách. A docela mě to mrzí že se ty termíny takhle sešli ale s tím holt nic nenadělám. Jinak máš pravdu už o tom pytlonošovi mluvit nebudeme - je to fakt trapný - pytel jsem ludánkovi zabalil i s mašličkou a tak není přeci potřeba se v tom pitvat furt dokola - hlavně by si měl pořídit takový to napichovátko aby něměl špinavý ruce od sběru odpadků. já na něj furt musim myslet.Jo ten pytel má černou barvu a je asi na 80 litrů - materiál měkčenné PVC .snad mu to bude vyhovovat. turbo
    Jelínek
    Turbo,my družstvo máme a přijedem máte to až v září.Unás je závod 23.8 a také nejste přihlášení/pokud k nám máte namířeno/.Ludka se musím zastat,už jsi s tím pytlonošem Trapný.Jenom zařid at má Lůda sebou pytel a plní funkci pytlonoše a jeto .On snad kvůli té zodpovědnosti nebude spát.
    Ludek
    uz me s tema pytlema serete oba, prestavam to tu cist a vubec uz sem nenapisu ani radku
    pu
    hele libichováci co ty družstva na adrspach - to bylo řečí - že by tak slavnej oddíl nedal do kupy ani jedno tak pepino tomu snad ani nevěřím - ps- pytel pro ludánka mám už zabalenej.turbo
    Ludek
    Koukam, že nemyslíš na nic jiného než na pytel, aby ti to pak nepřekáželo při střílení
    jelinek
    Lůdo staráš se o vše možné,tak at máš v sobotu pytel.
    pu
    hm tak já zase utřu - budu v itálii ale pitný režim dodržím - budu na vás myslet.............. co se do mě vejde. turbo
    ludek
    samo ze to melo byt takle ((((
    Ludek
    No ja tam nebudu moct jet bohuzel , ale je to dobrý napad
    dave
    díky za pozitivní reakci, už sem si začínal myslet, že to čte a příspevky píše jen luděk. Tak to zatím odhaduji na 30piv.
    CuCa
    Tak já s velkou radostí přijedu už v pátek a budu se zodpovědně připravovat za sobotní závody (teoretická příprava a pitný režim). Doufám, že tam nebudu sám a přidají se i ostatní)
    Ludek
    Ahoj vsem, na tomto odkaze jsou uz zpracovane oficiální výsledky po 4. kole EC. http://www.eaa3d.org/downloads/EC2008.htm
    dave
    zdravím Chiméru, chtěl jsem Vás pozvat na přátelské posezení 29. 8. do vesnice Dobrá Voda u Pelhřimova. Je to v předvečer Žirovnice a taky nedaleko Žirovnice. Napadlo mě, že byste se nemuseli nad ránem 30. harcovat 150km, ale po vydatném kolektivním spánku jenom asi 15km. Taky tady uvidíte, kde trávím veškerý volný čas a kde jednou možná budu bydlet. Podle počtu zájemců zajistím buď sud adekvátního objemu, nebo bychom zašli do hospody (Krušovice 11, coby kamenem dohodil). K dispozici ohniště, zahradní gril, dost prostoru pro střílení. Na noc vás uložím na dřevěnou podlahu v podkroví - spacáky a karimatky s sebou (dobrá je taky hamaka). Napište mi, co si o tom myslíte. Čus, d.
    Ludek
    Turbo, porad si mel strach, ze se nikdo neprihlasuje na Adr a uz mame prvni prihlasku mimo chimeru ))
    Ludek
    Vsichni si maji privezt pytel, ja to cele pytlování budu jen z dálky dirigovat , a hlavne se zameřím na tebe jestli zodpovedne pytlujes.