BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Ludek
    No tak ve 3, je to temer jiste ))))
    Jelínek
    Ludo ,BB je pro posery pořádný luk je TRLB dnes jsem ho dostal od Věrušky k narozkám a at se klepou v long bow nový vítr tam dostanou. Chci na bednu.
    Ludek
    No Pepo, do jaky kategorie si se to prehlasil? Do TRLB? To si ze me dostal strach, nebo co?
    ludek
    normalni jako uvozovkach
    Bobr
    Nevim co mam chapat pod pojmem "normalni"? Jako to, ze nez mi to posle tak to trva nejaky cas?
    Ludek
    No jo, to je ale prece normalni, ne?
    Bobr
    Vsechny co jsem kdy dostal jsou na webu. Takze uhanejte Petra at mi je posle. Zajimavy je, ze ma dost casu nez mi je vzdycky posle ale me pak uhani aby tam byly hned.
    Ludek
    bratre Bobre mas foto z kosti a senova? bratr Petr ti to asi stale neposlal. Zaostavame tak za okolnim svetem. No aspon nejaky komentar v teto letni dobe.
    ludek
    Lado ta tabulka je uz ptes tyden hned na uvodni strane webu, klikni na hlavni strana
    Láďa
    Ludo spočital jsi tu Evropu já nemůžu některé e-maily otevřít tak stále nevím vísledky napiš to sem jestli můžeš.
    Bobr
    Nebude to tim ze jsou prazdniny, dovolene a zkratka kazdy relaxuje. A komu by se chtelo neco delat v tech vedrech.
    ludek
    A vubec kazdy na to ted sere a nikdo to tu necte, akorat my dva grafomani tu pisem.
    pu
    tak koukám že se moc družstevníků nenachází - libichov vykřikoval - a zatím nic - DOMINIK základna jak hrom a že by nebylo družstvo ??? a co taková 100 věžatá ? že by královskej nepostavil - chlapi pojdte do toho někdo začít musí a vubec....
    ludek
    ale no to vis to jsou jen takovy kecy jestli se nekdo chytne
    jelínek
    Lůdo vždyt to máte až na podzim tak je čas