BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    pu
    jo to jo ale 3a1/2 se blbě vysvětluje ne 13 řádcích - chápeš ne ?
    pu
    jo to jo ale 3a1/2 se blbě vysvětluje ne 13 řádcích - chápeš ne ?
    Ludek
    No radnici jsme četl dobrý, ale byl jsem 3.5 pultý ne 4. LU
    pu
    ps - jo četli jste radnici - dobrý ne ?
    pu
    na litice se těším - ještě sem tam nenatřílel víc jak 166 tak že by tentokrát??? no uvidíme.
    Ludek
    No tak nikdo nic nepise. Na Litice se poradne oblecte ma být jen 11 stupnu. A možná bude i pršet.
    pu
    TTD - typ. 15 let /164 cm, sportovní postava,tmavý vlasy , a na rozdíl od VáS - NáS je hezká, inteligentní a umí střílet z luku, krom toho má talent, no ty negativa - malej vzteklej tatínek, velkej černej pes, a neoschlý razítko v občance. Hele klídek vlčáci - dejte jí tak dva měsíce a uvidíte sami(uvidíme sami)
    Ludek
    No to si nam toho teda Pavle rekl o té neznáme střelkyni , ze bys treba napsal TTD?
    Pu
    tak hošíci z BB - právě se vám rodí velice těžká konkurence - je to holka a myslim že tak do půl roku vás bude mordovat že se budete - teda spíš nebudete stačit divit. to já jen aby řeč nestála.
    dejv
    ...jasně Luďku... d.
    Ludek
    pro Dejva vysvetlivka ten vycet osob byl podle poradi po zakladni casti, mel jsem tam napsat body Lada 267, tomas 269, ludek 284.
    pu
    tak Deivy schuze u "P" právě proběhla - patřičně bylo oslaveno, ale Chimeru ted ještě čeká pár závodů - 3D a nějaká ta hala ve FITA - a pak bude výroční "P" schuze někdy řed vánocema a tam se rozebrem navzájem .............. tak hurá na LITICE ...at má taky Franta radost. Je potřeba vydolovat zas nějaký ten truňk at máme čím slavit. Hoši všem co něco vyhráli gratulujum a držím palce - letošní sezona je pro Chimeru "DOST DOBRÁ " turbo
    dejv
    je to bomba kluci, mám velikou radost. Těším se na autentické zážitky, na referát "nad pivem". apropos Luďku: když děláš výčet osob, sebe až nakonec... je to lepší. ale i tobě gratuluju, d.
    pu
    tak koukám že sem měl nakonec pravdu - já se asi stanu rosničkou - Chimera proti chymeře - jak sem řekl. zase jsme vyhráli. tak gratuluji. a gratuluji a gratuluji..........
    ludek
    Ahoj, tak na MR ČR ve FITA terenní lukostřelba vyhrála opět Chimera. Ale po pořadě. Dneska ráno jsme stříleli eliminaci o postup do finále. V BB byly 2 skupiny v pořadí podle umístění ze soboty (Kocourek, Zimmer, Hladil, Laifr), (Kolínko, Striezenec, Krumpolec, Glinz). Eliminace se střílela na 12 terčů známých vzdáleností. Hned od začátku to byl boj o každý bod. Nikdo nechtěl dát svoji kůži zadarmo . Nakonec do finálových soubojů postoupili: Zimmer 155b, Hladil 152b, Laifr 150b a Kocourek 139? asi uz nevim. Takze do souboje sel 1. se 4. a 2. se 3. Souboj Zimmer - Kocourek = 44-42, Hladil - Lair = 37-40. Souboj pak o 3. místo vyhrál Milan Hladil nad Richardem Kocourkem 49:46. A boj o zlato to byly nervy Chimera proti Chimere. Pevnejší nervy měl Tomáš Laifr a vyhral nad L. Zimmerem 39:36. Easton redliny malem porazily A/C/E sipy, ale do dálky se s nimi střílí blbe. Cili příště uz budu mít taky A/C/E. . Jinak to byl fakt supr závod a kdyz se vam povede se na 50m trefit do zlutýho, nebo dokonce do 6 o prumeru 8cm, tak to je neskutečný pocit. Ludek