Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.
pu(17.10.2008 17:04:48,-)
tak Richardovi - gratulace - to je "frajer" .
Ludek(17.10.2008 16:49:02,-)
Ahoj, Richard Kocourek je 7. na ME 3D FITA ve Španělsku. Dostal se až do druhé eliminace mezi 8 nejlepších v BB. Gratuluju. Jen 5 bodů ho dělilo od postupu do finále.
www.european3d.com
Láďa(11.10.2008 22:36:36,-)
Tak tam chybjeli fakt jen veverky na 19 a šneci na 17 metrů dost poučný zajímavý závod jen to umět ustát a hodně přemíšlet neš se vystřelí stojí to potom body kterě pak chybí.Jinak gratulace těm co moc nenastříleli ale závod se jim líbyl.
Luděk(11.10.2008 22:18:09,-)
Na první pohled se to zdálo docela lehké. Ale zdání klame. Tolik malých potvor jsem jěště neviděl. Sokolíci u skály, pidibažanti
, kočka na 18m, no nebylo to zas tak lehké. Rys a prase v trávě blbě se odhaduje jak je to daleko, taky sem to refil jen za 5. No a první terč jsme začínali na 3 ležící srna na 25, no odhadl jsem to na 22 a ještě k tomu nedotahl no a hned out, to nebyl moc dobrý začátek. Taky mi to na konci chybělo, zůstal jsem o bod za Richardem Kocourkem, ale byly to nervy na posledním terči trefil Richard 5 a pak jsem šel střílet já a musel sem střelit 10, no a byla to jen 8
. Chimera se dnes moc nepředvedla. Láďa o bod 4. v TRRB, Jura 5. Na trati mohlo být více směrových šipek nebo nejakých fáborů. Když před námi nikdo nebyl dost jsme tápali kudy dál. Bylo hezky a nikam jsme nespěchali a 4 BB ve skupině je dost tragedie, taky jsem přisli poslední. Posledně na Liticích se mi líbylo, že jsem šel se 4 TRRB, jednak jsme šli rychleji a druhak jsem se poznal zase s jinými střelci než BB, a oni zase viděli že nestřílím zase až tak pomalu
jak se říká.
pu(11.10.2008 21:38:49,-)
tak takhle potento závod se mi ještě nepovedl ..... bylo to lehklý stačilo jen přemejšlet, do půlky sem měl 104 bez autu, a poslední 4 terče 4 x 0 - to bych se nakopal do pr... ujel mi kroužek na tětivě a bylo vymalováno. co netrefit zvíře o kousek- to se musí umět -1 metr nad na mršku na 10 metrech. já bych se v pr.. viděl. nebo spíš radši neviděl. tak komu se to povedlo gratuluju a čus na Svojanově.
Ludek(10.10.2008 21:32:34,-)
Samick SHT je slusny luk přitom moc nestoji cca 3600, 30liber je nejslabsi mam ho jako druhy luk pro sebe a pro syna 8 let. je dlouhy 60" takze neni moc velky a muze s nim strilet jak dite tak ja. Pak je potreba koupit chranic na predlokti, pro kluka se mi osvedcil tenhle chranic http://www.archery.cz/index.php?productID=503, pro dospeleho staci pak jen na predlokti. nejlevnejsi sipy pro zacatecnika jsou beman carbonflashe, pro deti lehke 1000, pro dospeleho tak 750, daji se koupit po kusech. k luku tetiva asi 250 a zakladka bud plastova nebo dratova 50-120kc. no a rukavicka nebo tabka cca 400, toulec a vosk na tetivu. No a pak je potreba vyrobit nebo koupit tercovnici a terce. Vse lze koupit jak psal Turbo. Jestli si odnekud z HK tak ti toho samicka muzu ukazat.
pu(10.10.2008 18:42:05,-)
tata FIDO - váš požadavek je poněkud nekonkrétní - ale pokud chcete spojte se tel. s p. Vidimem Jasa Archery - kontakt najdete ne našich stránkách v Odkazech. je potřeba vědět - jak velké děcko to je, kolik je mu let- jaké má fyzické dispozice atd. s pozdravem Chimera PU
tata_FIDO(10.10.2008 17:34:26,-)
Jaký luk pro začátečníka?
použití i pro děcka
díky za rady či odkazy
Ludek(09.10.2008 14:51:32,-)
Ahoj, už se těšíte na Liščí farmu? Má být hezky
pu(07.10.2008 16:03:41,-)
hm.......... tak to si petr T. nezasloužil - a je fakt že sem ho viděl poprvé kouřit ( tak musel být masakr) a to už sem viděl ledaco. Jinak - když už vyhlašuju kategorii - tak celou, a nebo jasně oznámit není počet 5 závodníků , nevyhlašuju nikoho - tohle je fakt (bylo) divný.
Jelínek(07.10.2008 15:03:49,-)
Děkuji za přání k druhému místu.Škoda že přidělování cen skončilo u 1 místa,mne je to jedno rád obdaruji a ceny v Libichově dáváme všem,ale je mne líto Petra T.který byl až třetí a kvůly mě nedostal nic.Ač šel maraton zaplatil hodně peněz měl nejdelší cestu ze všech zlomil 8 šípů.Petře máš u mne za to lahev Šampusu
jelínek(07.10.2008 13:52:42,-)
Pavle v lednu byl pouze kurz rozhodčích.Na svazových stránkách nic neproběhlo.Mne osobně je to jedno,budu dělat kompars a čekat na tresty.
pu(07.10.2008 13:27:35,-)
pepičku - a na vysvětlenou pro ostatní kiuby - 1. MČR 2009 - vzhledem k tomu že se mněl opravovat resp. přebudovát Monínec bylo na schuzi v lednu 2008 řečeno - že je nutno nelézt jiné odpovídající závodiště s možností pořádání MČR - Chimera nabídla Sedmihorky jako první a proto nám bylo toto "přiděleno" s tím že příští rok 2010 MČR bude dělat další klub. Pepiku- na kopytech tě nosit nebudeme ( když něco nevím, tak se zeptám ne?) a na silvestra tě přijedeme poškádlit do Libichova.A m,etry jsou skutečně různé - skládací, svinovací atd. ale jako prodejce nářadí přeci víš. Jinak gratulujeme k 2. místu na Liticích .....
Jelínek(07.10.2008 12:57:32,-)
Ahoj CHímeřané ,nic ve zlém ,ale kde jste důvěru o tom že budete pořádat MS ČR,snad by to měli dostat na vědomí všechny kluby a měla by být vyhlášena soutěž kdo to uspořáda.Vždy to dělal svaz.Vy to prezentujete jako hotovou věc.Asi ten metr je pro každého opravdu jiný.A ted mne rozneste na kopytech.
pu(06.10.2008 15:48:47,-)
brambory sou brambory - mám jich tolik ,že až bude krize - budu je prodávat a zbohatnu.