BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    pu
    tak máme natrenováno - Hýn sa hukáže ( to zas bude pruser že jo) ?
    pu
    tak máme natrenováno - Hýn sa hukáže ( to zas bude pruser že jo) ?
    pu
    ve čtvrtek od 15.30 pujdem střílet k labi - když nebude lejt. turbo
    turbo
    kdo jedete se mnou na svojanov tak prosím v 7.30 v sobotu u mě - a přijdte včas - budeme brát ve městě ještě jednu slečnu - tak at tam na nás nemusí dlouho čekat. dík pu.
    Ludek
    Hezky nebylo, ale byla příjemná atmosféra vytvořená Pepou a Věrou a dalšími členy klubu, a tak se výlet do Libichova vydařil. Hlavně bylo milé, že všechny zůčatněné děti dostaly za svůj výkon cenu a první 3 medaily a diplom. Dík Pepo.
    Ludek
    Pepo bude u vas zitra hezky? Maš zarizeny pekny pocasi?
    Ludek
    mame to zavodeni v krvi a neradi prohravame
    Ludek
    ja vim ze je to pro deti, dyk ja sem jeste dite , jsem chtel vedet jaky deti tam pojedou, abych si udelal predstavu jak tam Kuba muze dopadnout vis?
    Jelínek
    Ludo to je pro deti do 15let
    Ludek
    no tak nikdo nic nepise, jedete nekdo do libichova ted v sobotu?
    pu
    tak Richardovi - gratulace - to je "frajer" .
    Ludek
    Ahoj, Richard Kocourek je 7. na ME 3D FITA ve Španělsku. Dostal se až do druhé eliminace mezi 8 nejlepších v BB. Gratuluju. Jen 5 bodů ho dělilo od postupu do finále. www.european3d.com
    Láďa
    Tak tam chybjeli fakt jen veverky na 19 a šneci na 17 metrů dost poučný zajímavý závod jen to umět ustát a hodně přemíšlet neš se vystřelí stojí to potom body kterě pak chybí.Jinak gratulace těm co moc nenastříleli ale závod se jim líbyl.
    Luděk
    Na první pohled se to zdálo docela lehké. Ale zdání klame. Tolik malých potvor jsem jěště neviděl. Sokolíci u skály, pidibažanti , kočka na 18m, no nebylo to zas tak lehké. Rys a prase v trávě blbě se odhaduje jak je to daleko, taky sem to refil jen za 5. No a první terč jsme začínali na 3 ležící srna na 25, no odhadl jsem to na 22 a ještě k tomu nedotahl no a hned out, to nebyl moc dobrý začátek. Taky mi to na konci chybělo, zůstal jsem o bod za Richardem Kocourkem, ale byly to nervy na posledním terči trefil Richard 5 a pak jsem šel střílet já a musel sem střelit 10, no a byla to jen 8 . Chimera se dnes moc nepředvedla. Láďa o bod 4. v TRRB, Jura 5. Na trati mohlo být více směrových šipek nebo nejakých fáborů. Když před námi nikdo nebyl dost jsme tápali kudy dál. Bylo hezky a nikam jsme nespěchali a 4 BB ve skupině je dost tragedie, taky jsem přisli poslední. Posledně na Liticích se mi líbylo, že jsem šel se 4 TRRB, jednak jsme šli rychleji a druhak jsem se poznal zase s jinými střelci než BB, a oni zase viděli že nestřílím zase až tak pomalu jak se říká.
    pu
    tak takhle potento závod se mi ještě nepovedl ..... bylo to lehklý stačilo jen přemejšlet, do půlky sem měl 104 bez autu, a poslední 4 terče 4 x 0 - to bych se nakopal do pr... ujel mi kroužek na tětivě a bylo vymalováno. co netrefit zvíře o kousek- to se musí umět -1 metr nad na mršku na 10 metrech. já bych se v pr.. viděl. nebo spíš radši neviděl. tak komu se to povedlo gratuluju a čus na Svojanově.