BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    ludek
    tak do 1. eliminace mezi 8 nejlepších v neděli na MR ČR v FITA terenní lukostřelbě se dostali já(Zimmer), Tomáš Laifr a Laďa Kolínko. Tak pak zítra napisu jak to dopadlo.
    Ludek
    No jsem na to zvědav jak to dopadne
    pu
    tak Chlapi - k tomu zítřejšímu závodu FITA v Praze - je to Chimera proti Chimeře. a tak Vám držím palce. prostě at vyhraje Chimera ne ?
    pu
    pro ty koho to zajímá - Adršpach 2009 bude již na přelomu ledna - unora - datum bude upřesněno tak do 14 dní, ŽLEBY 2009 jsou 4.4.2009, a Mistr.ČR 2009 v Sedmihorkách bude 12.9.-13.9. 2009
    doktor
    já zapoměl dát součet na závěr a moje pracně napsaná zpráva je v prčicích. za gratulace dík, překvapil jsem hlavně sám sebe, na konci jsem myslel že mam nějakých 160 a ono
    pu
    tak sem o tom přemýšlel -myslim že bysme neměli stavět žádný tratě- nejhorší věci si člověk udělá sám - takhle to bylo dost těžký ,všichni utahaný nesoustředěný , ale doktor se asi při stavění flákal - pak vyrazil odpočatej a neštěstí je hotový - místo aby nám zbylo místo v autech , zas sme museli expedovat tu divnou vázu co si vyhrál.(Hamoun jeden) a to nevíte že jsem ani nedojel domů kousek za chvalčem mi vylítlo těsnění podhlavou a domu sem byl dotažen - (potupně na špagátě) tak díky tomáši. Nebejt tebe tak sem tam asi stáli ještě dneska.JO JO FURT SE NĚCO DĚJE.
    Ludek
    no nemysli si, ja to hned poznal, ze tak střílíš schválně.
    dejv
    čau kluci, závod super. Máme se co učit, snad jen Richardovi s Doktorem stačí formu udržovat. Luďku, víš co mi dalo v závodě družstev střílet nad, aby si nevyhrál ) d.
    Tom Arni
    Zdravím pánové. Děkuji Vám za nádherný závod, přesně podle mého gusta. Sice občas šíp od jiných terčů svištěl proklatě blízko, ale to v takto členitém terénu asi ani jinak nejde. Teda věřím, že jste si pěkně mákli při stavění trati. Já to šel dvakrát ( začínal jsem na 17 ) a večer jsem usnul jako mimino jak jsem byl utahanej. Už se těším na další ročník. Jen by to chtělo více malých zvířat já totiž zásadně netrefuju ty největší terče obzláště medvědům dávám milost často... Ještě jednou díky i za mladýho, taky si to užil a spal v autě už za Ádrem.
    pu
    to: Robert ježdík - ty ses nějak rozstřílel ne ? se závistí v očích ti gratuluji - ale udělám všechno proto abych tě příště předběhnul.( zatím nevím co udělám - snad se budu muset naučit líp střílet - nebo tak něco) turbo
    pu
    Děkuji Všem co nám pomohli závod připravit stavět bourat a hlavně uklízet. doufám že se Vám Letošní Adršpach líbil - i když byl asi malinko těžší než ..., tak se budeme těšit na vás příští rok někdy v lednu zase v ADRU - a... čus turbo
    Ludek
    az na 2 zlomený šípy se mi to v Adru líbilo, ukázalo se jak je tezky střílet skoro kolmo dolu a jak to do kopce mate, ze se to zda dál nez ve skutecnosti je. Skoda ze bylo dost zatazeno a v lese bylo tuplem spatne videt. A na zavode druzstev bylo videt jaka je to brnkacka strilet na rovine, no az na nejake vyjímky, ze jo Dave? Vitezům jeste jednou gratulace.
    Petr
    Pěkný večer pánové,aby se nám zítra na Adru lépe stavělo uvařil jsem k obědu Gulášek. Petr
    pu
    odjezd na szavění adru - je v pátek v 7 hod u mě. - nezapomeňte co kdo máte zařídit - vemte si spacáky a karimatky- (taky třeba Luky a šípy) auta přerovnáme ráno u mě. turbo
    pu
    Chlapi - a děvčata - není Vás nějak málo přihlášených na adršpach ???? - prosím kdo víte že pojedete zapište se co nejrychlejc - protože Petr stahne prezentaci zítra večer - a dělat to pak na místě bude zdržovat nás - vás všechny. My se na Vás těšíme tak vzhuru do toho.