BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    ludek
    tak to bych jel taky + synek podle počasí.
    pu
    KOKOŘIN - kdo z chymery jede honem se přihlašte. a dejte vědět pojedem v 6.45 od nás - zatím vím : urban, dlesek nymburský, kolínko, monika. to je na jedno velký auto tak se zamyslete a dejte vědět
    pu
    jo doufám - doberu pilule a jdeme na to.až pořijede dejvi - (myslim ve středu ???) tak vyzkoušíme jestli se vitamíny !P! dostávají do krve stejným tempem jako před tím no a pak.....
    jelínek
    když má být masakr,je vidět Pavle že jsi zdráv.
    pu
    no jasně to bude masakr ne ,
    Ludek
    tak za 2 tydny je Kokořín? Už se těšíte?
    pu
    no - zrovna sem vám chtěl napsat - že už mě to v tom pelechu nebaví.... našel sem v dílně luk oprášil ho a- taky sem to teda zkusil - sice sem moc dlouho nevydržel ale šlo to - ještě sem to nezapoměl.tak to by tedy šlo - no taky sem zkusil ty retka - to by šlo taky ale to kafe se nějak zatím nerýsuje - mám nějakou zkur... chuť. tak "Orli" zvedněta zrak a koukněte mi do očí. Já už to vidim zcela jasně.
    Jelínek
    Tak pane Urban, už to přeháníž,vypadni z té postele a trénuj.Nevím jak se nám chceš podívat do očí ,když se pořád válíš v posteli.
    pu
    něco je špatně cigára nechutnaj a na kafe nemám pomyšlení
    dejv
    ahoj lidi, Turbo jak je? Chutná ti ještě kouřit a kafíčko, nebo to už úplně všechno stojí za... Mě se na tyršáku moc líbilo, bodů jsem si odnesl víc než jsem byl vloni zvyklý. Každej v péřovce měl omezený pohyb paží, tím si vysvětluju u prvních tří v BB relativně málo bodů. Aspoň jsem tak mohl ochutnat 4. příčku, kterou často okupuje Turbo. U Kokořína snad bude Chiméry víc a to nejen na trati, ale i na bedně! sportu zdar d.
    pu
    monika - dobrej nápad klíč je pod rohožkou. Pepo - ja bych ty EC nevynechával- bez Libichova nám tam bude smutno ale máš pravdu -myslel sem že bych nastřílel málo a tak sem si pořídil Horečku - jo a už mě to nebavíje to furt stejný ráno 39 večer 39
    Jelínek
    Pavle, přejeme ti brzké uzdravení,bez tebe to není ono.Neděje se žádný masakr.A nebo se bojíš že ti to nepůjde tak radši ležíš . Uvidíme jak to stebou je
    chipper
    ahojda co že Pepo letos vynecháváš EC závod
    Moník
    Hele pane, přestaň se doma válet v posteli, sezóna začala a ty jako nebudeš makat či co?Jestli ti stále chybí to tělo na vypocení, tak se domluvím s Petrem a on ti nějakou dohodí..CO?
    pu
    já bych psal - ale přes teploměr co furt stojí na 39,8 nevidim na klavesnici.ale asi to bylo dobrý ne ?