BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Ludek
    Jo ja budu asi zrovna pilovat na Startu halu, abych na tebe a Milana byl nachystanej , hlavne nic neponechat nahode ))
    Richard
    Ahoj Lu, ale takhle vypadneš z tréninku a ztratíš kondici,a co potom? Nezapomeň, že je tu smečka talentovaných lukostřelců, kteří už se nemůžou dočkat až se kolem nás přeženou a ti všichni určitě pilně trénují. Možná by jsi to měl ještě zvážit Lu a nenechat nic náhodě. Pamatuj, štěstí přeje připraveným. R
    pu
    Pepas - díky - rozpis je už v Praze u Alice
    jelínek
    Pavle ctělo by to rozpis závodu
    CHIMERA
    rád bych připoměl že už běží přihláška na Žleby tak prosím přijměte naše pozvání a zapisujte se. za Chimeru turbo
    pu
    Richarde - Luda je měkkoň - ale je soutěživej- slib mu že ho necháš vyhrát(on si to rozmyslí - maminu pošle na nákupy a bude to) a já ho naložím a přivezu .No a pak si s ním budeš moc dělat co budeš chtít. PS taky se Vám líp střílí když je tvrdá konkurence?Mě rozhodně jo .
    Ludek
    ne, byl bych porad v cudu, a na posledni svojanov zrovna nemam pekne vzpomínky, jak si mi to tam straslivým zpusobem nandal
    Richard
    Ahoj Lu, nemáš v úmyslu se vypravit na Svojanov?
    Jelínek
    Informace" přehled závodníků na Nepřevázku je na stránkách Libichova, kolonka závody, pod rozpisem je odkaz.
    Dejv
    Ahoj lidi, mě se Kokořín moc líbil, kouzelný prostředí, príma počasí; spousta zvířat byla novejch - byly jasně vidět komory; hezky postavený - téměř se nedalo zničit šíp; jen tak dál JOE!
    Moník
    no pánové já mám po sobotě už natrénováno na celej rok dopředu, hlava mě bolí ještě teď, tak čauves na příštích, dobrovolně se pasuju na řidiče...
    doc
    Kokořín - libilo se mi tam, to udolíčko je kouzelné a hlavně na 1 závod letos jsem nastřílel docela slusně (no bohuzel hodně jich střílelo jsště lépe). To neva, latka se nejak zvedá tak musime stoupat s ní Uz aby bylo hezky at muzeme zacít normálně trénovat. Zatim cus.
    pu
    no já bych ti stránku pak vytiskl a nechal svázat do zlatý vazby. ale myslim že místo keců bysme se někteří měli radši naučit střílet. no nic du volat do "knihařství"...
    Ludek
    ale pekne si tady pisu, za chvili budu mit svých prispevku na celou stranku
    Ludek
    Koukam, ze včera s počasím jsme meli neskutečnou kliku, u nás od rána prší a sněží, dneska by me teda na zavody nikdo nedostal.