BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Moník
    Luďku, tedy ty jsi ale, já jsem je chtěla udělat pro všechny, jen jsem potřebovala zjistit počet aut-krabic, no ale tak já se s tebou a s Danem svezu a tatrankou nepohrdnu, když se nikdo jinej neozývá
    Ludek
    ja asi pojedu teda svym, abych pomohl vyresit toto drama, ktere zrejme sleduje cela lukostrelecka 3d obec, a hlavne libichovští Orli v čele se svým velkým náčelníkem Pepou. Takze mohu vzít s sebou 2 lidi a abych nezustal pozadu za Monikou ja jim dam na cestu tatranky.
    Moník
    no pánové já teda koukám, takový drama pro kus žvance, myslím, že dejv přiveze zase nějakou tu střihnout po kotníky,budu si asi muset sehnat vlastní dovoz odvoz, protože pořád nevím s kým co a jak a s kým co a jak na zpět, abych si konečně dala taky něco ostřejšího než jen tu bublinovou colu. mimochodem dejve, má být obleva tak můžeš s ostrýma, a ty chlebíčky, ty dělám já, kolik? no kolik jich sníte? už mám zamluvený čerstvý veky, tak mě chlapi nezlobte a konečně se rozhoupejte kdo kdy a jak a s kým...děkuji
    jelínek
    Tak to je drama.Dozvíme se už konečně kdo udělá ty chlebíčky.Házíte to na Ludka který by se rozdal.Všichni lukostřelci to sledují.Ale do dneška nevíme kdo ským jede,kdo řídí a kolik těch chlebíčků vlastně bude.Ajak to bude vypadat až pojedete k nám na závody,to budou maxi chlebíčky.At se Vám všem v sobotu daří.Libichov zdraví Hradec
    Ludek
    Hm, no to jsme zvedav co privezes ty Dejve
    pu
    dejvi - ty ludánka nějak znáš ???,
    dejv
    Tak mě napadlo, že by nějaký chlebíčky mohl vyrobit Luděk. Myslím, že by byly veliký, moc dobrý, hezký a nic by za to nechtěl čau v sobotu.
    doc
    Hele Ludku nezlob nebo nedostanes chlebicek a budes řídit 2 auta najednou.
    Standa
    na stránkách svazu je ke stažení video z prvního závodu http://www.archery3d.cz/1_2009.mp4 Akorát si musíte stáhnout k tomu nějaký prohlížeč pokud ho nemáte. Na viděno v sobotu na Kokoříně. Standa
    Moník
    pánové, vy se tady dohadujete kdo s kým, ale já zatím ještě pořád nevím zda budu řidič neřidič, od toho se bude odrážet také má chuť dělat ty chlebíčky a protože jste mě minule velice potěšili, jak vám chutnalo, tak jich určitě nebudu dělat pro každýho jeden ale trošku víc, tak 2 na osobu no a to jaksi jen pod podmínkou, že se povezu jako neřidič, TAK ŠUP ŠUP, jak teda jedeme, už to máme za 3 dny...
    ludek
    ty jedes pry svym bez chlebicku
    doc
    ja jedu snad také, tak me nejak rozpocitejte. A uz se tesim na ty chlebícky
    jelínek
    Tak Pavle jak se vejdete do těch aut.Pořád není rozhodnuto.Libichov už to má rozdělené. šup šup
    pu
    tak se to vyjasnuje - bude nás asi víc - tudíž auta dáme do kupy až příští týden a domluvíme se co kdo kde kdy. turbo
    Moník
    tak chlapci,pokud někdo bude řidič,beru velký a nechám se odvést,jo a jestli dáte včas info,tak tentokrát udělám i chlebíčky na cestu k snídani, teda pod tou podmínkou,že budu neřidič i na zpáteční cestu,dala bych si něco alkoholového na zahřátí