Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.
Luděk(08.02.2009 07:59:22,-)
Ještě jednu věc bych chtěl vyzdvihnout, pořád mi na té trati bylo něco divnýho, až ted ráno mi to došlo. Všechny terče byly umístěny šetrně k šípům co letí mimo. To bych řekl, ze bylo velké plus! No ale když plus, tak ještě minus, aby to bylo v rovnováze. Na první závod na Kokořině to chtelo nejake diplomy.
Ludek(07.02.2009 23:40:45,-)
prostredí moc pekný, líbilo se mi, ze se nemuselo moc chodit a pekne to na sebe navazovalo. Mohlo to být trochu těžší, na plnou z modrýho tam nebylo nic, no ale nakonec to bylo dobře pac to jsem stejne nemel nastrelený, tak bych se asi netrefil
. No Chimera si nevedla špatně, i když mohlo to být lepší. Blahopřeju Tomášovi Jonákovi na 2 auty moc pekný číslo
, Richarde trochu me mrzí ten můj aut, ale i tobe jeste jednou gratuluju, nakonec jsem blbe pocital a nandal si mi to jen o 2 body.
pu(07.02.2009 19:39:44,-)
Tak Kokořím se mi moc líbíl, moc pěkný prostředí, trať postavená že se dalo nastřílet a dalo se nastřílet hodně- tak se divim, že sem nastřílel "prd". Jinak bych rád závistivě pogratuloval "Dvoustovkářům" a těch bylo.... K těm terčům, kdyby byla soutěž o nejhezčí terč - tak bych rozhodně hlasoval pro kozlíka Matěje.Ten byl teda dost dobrej, fakt. Taraba seˇJoem postavili dobrej závod a omlouvám se že jsme museli odjet a nepočkali na vyhlášení. ......tak musím holt příště lépe......
Moník(06.02.2009 07:40:38,-)
Dobrá tedy, tak jak se srazíme, by jsi nás mohl nabrat ráno u nás u baráku, abych nemusela vůbec autem šoupat po parkovišti,jsme od paříže,co?
Ludek(06.02.2009 01:48:35,-)
normalne, abych dojel vcas
, takze staci jedna krabice tech chlebicku jen pro nás
))))
Moník(05.02.2009 21:05:16,-)
ještě jeden skromný dotaz Luďku, než se ti nakvartýruju do auta, jakou průměrnou rychlostí jezdíš?
Moník(05.02.2009 16:57:22,-)
hele chlapi tak kolik těch krabic?
mě už to s váma nebaví, se neumíte dohodnout?
pu(05.02.2009 15:51:33,-)
ludánku - ty nic nesmažeš - smažu si to sám. a monika ti dá do chlebíčku projímadlo a na Kokoříně budeš mít uplně jiné starosti. počkej Já ti dám !!!!!!!! jo a pepino ty horalky asi ne - oni ty tatranky sou přeci jen lepší.... a přeci bys neporušil tatrankovou tradici .... tak čuste bando na K O K O Ř Í N Ě.
jelínek(05.02.2009 15:33:12,-)
Tak odpříště budou v Libichově HORALKY,když jsou tatranky tak špatné
Ludek(05.02.2009 14:45:28,-)
Turbo, nestvi me, ze ty tvoje prispevky smazu
, a tatranky nemam vůbec, ale vůbec rád
pu(05.02.2009 14:38:38,-)
zakládka drží( podezřele dloho) šípy maj nový hroty, botička mám naleštěný.a prej má bejt teplo - tak to by se mi líbilo - zimu nesnáším. !!!!!!!!!!a ty tatranky sežral LUDAnek.!!!!!!!!!
Ludek(05.02.2009 14:35:02,-)
co to tu píšeš, jaký tatranky, a že jsem vam je zabavil, vsechno si snědl prej sám ješte nez si dojel domů. Hlavně jestli máš Pavle správně naštelovanou zakládku, aby ti zase neupadla
))). Jinak uz se nemuzu dockat soboty ja vam to ....
pu(05.02.2009 13:41:27,-)
hele tak jednoduchý to zas nebude - protože já jedu solo anž-to mi mamina nařídila, že musim být brzy doma protože babča má narozeniny a sejde se celá famile.(oslavy "miluju" tak to určitě sihnu). a je to.no a třetí auto pojede taky a pobere zbytek lidu. JInak pro vaši informaci ty tatranky sou ty co pepino rozdával v Libichově - Luděk nám je zabavil prej aby mohl machrovat. tak nevim aby nebyli moc tvrdý. PS - stejně si myslim že tady to tlachání je jen kuli tomunže ted nejsou moc závody - ale ono se to rozjede a to zas bude samej masakr a podobně. Jinak na Kokořín se těším - v životě sem tam nebyl, je přihlášenejch hodně lidí a to je dobře.hlavně aby bylo slušný počasí že jo!
Ludek(05.02.2009 13:16:59,-)
no to porad nevime kdo s kym, nad cenou chlebícku x tatranka, jsem samozrejme take uvažoval, ale hlavní výhoda tatranky spočívá v tom, ze se nemusí mazat
, aha tak ted ctu ze uz je jasne kdo s kým jede, teda aspon ja vím kdo jede se mnou, a máte po chlebíčkách
jelínek(05.02.2009 12:32:20,-)
Tak ted nevím ,co je levnější tatranka nebo chlebíček.Ale stále není jasné kdo ským jede.Prosím Vás dohodněte se at přijedete těšíme se na Vás