BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Lukáš
    Zdravím na maila mi bohužel nic nepříšlo
    pu
    to : Lukáš - odpověd máte v mailu - nebo nás konaktujte na tel. 602126786 . urban pavel
    Lukáš
    Zdravím chtěl bych začít s Lukostřelbou.... Mohly by ste mi prosím poradit jak na to? Mám doma luk už hodně dlouho je to něco mezi tradičním a sportovním lukem.... Děda ho kdysi nechal udělat šípy jsem měl 3 a to duralové.... ted mam 1x kde bych mohl nějaké koupit a jaké? Prosím poraďte.... Kdyžtak můj e-mail Red3@seznam.cz Děkuji...
    Moník
    na poslední slovo jsem naučená,maminka mi vždycky říkala, holka nedej se,a ty prachy to Vám ty stránky za ně udělám taky a třeba i něco k tomu....
    turbo
    tak konec diskuze - kouejte to napravit - 1. kalendář ať už tam visí, na hlavní stránku pozvánku na žleby, a spustit registraci - nebo HIMLNAJZ HEREGOT na Vás skočím že budete samá blecha. ( berete ze upravu www. stránek 30.000,- měsíčně a nikde to není vidět) ) ..........ale jinak Vás mám rád..... turbo
    Jelínek
    Ahoj Všem přejeme z Libichova.Novinka pro letošní rok ,hbitý luk a přesné šípy donesl jéžišek.TRLB pozor
    Ludek
    Jezis zenska jedna, ze ty musis mit poslední slovo . No pravda je, ze ty výsledky jsou matoucí, v prehledu zavodů ceskeho poharu, tam ale budou u pohárových zavodů videt, budes si muset do oblíbených v prohlizeci dat více odkazů, no
    Moník
    no ty aby si se se mnou nehádal, člověče, co ty výsledky, jsou tam ještě Žleby.A odkazy lze vložit pro každého na to správné místo a pak se rádi podíváme a vyhledáme, když už to nemůžeme mít pěkně sestavený podle data atd... bych tím měla já ušetřený čas na něco jiného.Dobrá tedy, beru jsi starší, Petr zaneprázdněn, tak já jdu honit stránky s termíny závodů ....Pa
    Ludek
    jakypak nepořádek, český pohár je uz dávno opraveny, a jsou tam i nepohárové závody, a celkovy seznam zavodů asi nema cenu, kdyz ted jezdíme i na fita zavody a ty kazdy najde na webu cls: http://cms.czecharchery.cz/www/cl-100/151-kalendar-zavodu/
    Moník
    Jakýpak, že se Petrovi nebude chtít? Jednou je pověřená osoba, tak bude, teď má volněji, tak šup šup, ať to tu je nový.A ty taky Luďánku, po Sezemicích chceš aktuální výsledky v tabulkách a sám v tom máš bordel. Tak mě chlapi nezlobte a ať to tu pěkně frčí. Musíme být reprezentativní i na stránkách nejenom na poli střeleckém. Jinak nás pomluví.
    Ludek
    No budes se muset podivat na http://www.archery3d.cz/svaz/2009/tabulka.htm, nez to opravime, ale celý seznam vsech zavodu se asi Petrovi chtit delat nebude
    Moník
    Zdravím,no tedy pánové,pěkně na to kašlete, kdepak máme soupis závodů na letošní rok?Už pomalu, abych nakukovala do cizích rozpisů.Tak šup šup, ať si nemyslím, že to tu vázne. Jo a co ty výsledky z dubna.Sakulente chlapci,nespěte....
    CuCa
    Zdravím všechny a přeji vše nej do nového roku. Jedna oragnizační. Do konce týdne není možný tréning ve Hvozdnicích. Zato se můžeme zúčastnit Mysliveckýho plesu v sobotu 10. 1.
    pu
    no a je to tady - tak hurá do novýho roku. pište pište a hlavně střílejte no a já se už těším na závody.
    Moník
    Zdravím všechny,už jsme zpět v ČR a koukám,že jsme přišli o velkou oslavu klubu po vítězství v Libichově. Jestli tam byl dostatek občerstvení, tak jak je v Libichově zvykem,tak se ani nedivím,že jste vyhráli. Všem přejeme hodně střeleckých úspěchů v příštím roce, dostatek zdraví a pevných nervů a pohodu v kruhu rodinném. To ostatní si už hold musíme zařídit sami, tak se mějte a konec roku starého oslavte tak, aby ten začátek roku nového nebyl utrpením. Daniel, Monika a Mirek