Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.
Ludek(05.01.2009 21:40:04,-)
No budes se muset podivat na http://www.archery3d.cz/svaz/2009/tabulka.htm, nez to opravime, ale celý seznam vsech zavodu se asi Petrovi chtit delat nebude
Moník(05.01.2009 13:34:44,-)
Zdravím,no tedy pánové,pěkně na to kašlete, kdepak máme soupis závodů na letošní rok?Už pomalu, abych nakukovala do cizích rozpisů.Tak šup šup, ať si nemyslím, že to tu vázne. Jo a co ty výsledky z dubna.Sakulente chlapci,nespěte....
CuCa(05.01.2009 10:42:05,-)
Zdravím všechny a přeji vše nej do nového roku. Jedna oragnizační. Do konce týdne není možný tréning ve Hvozdnicích. Zato se můžeme zúčastnit Mysliveckýho plesu v sobotu 10. 1.
pu(01.01.2009 22:27:04,-)
no a je to tady - tak hurá do novýho roku.
pište pište a hlavně střílejte no a já se už těším na závody.
Moník(29.12.2008 13:06:00,-)
Zdravím všechny,už jsme zpět v ČR a koukám,že jsme přišli o velkou oslavu klubu po vítězství v Libichově. Jestli tam byl dostatek občerstvení, tak jak je v Libichově zvykem,tak se ani nedivím,že jste vyhráli.
Všem přejeme hodně střeleckých úspěchů v příštím roce, dostatek zdraví a pevných nervů a pohodu v kruhu rodinném. To ostatní si už hold musíme zařídit sami, tak se mějte a konec roku starého oslavte tak, aby ten začátek roku nového nebyl utrpením.
Daniel, Monika a Mirek
Luděk(27.12.2008 18:18:03,-)
aha tak vam kluci teda blahopreju, me to v hale taky dneska slo. 499 stacilo na hlavní soupeře Richarda i Vlčáka, ale po prvni pulce jsem mel 262 a to jsem nemohl nejak v druhý půlce rozdejchat tak tam jen 237.
pu(27.12.2008 17:48:30,-)
Do Libichova totéž
Věra(27.12.2008 17:20:55,-)
Libichov děkuje za pochvalu a zároveň přeje všem chiméřanům hodně zdraví a střeleckých úspěchů v celém roce 2009
pu(27.12.2008 16:29:54,-)
Pepino -klobouk dolu za Libichov - Libichov je prostě Libichov - pepino a spol zas vytěžili z placu co se dalo - jídla haba kuk , pití co hrdlo ráčilo - ceny super . počasí na tu bídu dost dobrý- (leda tak trochu tam zatopit venku a bylo by to bezvadný)No a chimera zas vyžrala 1,2,3 místo TRRB. Lucka v BB nezklamala. tak to je taková ta "hezká tečka" za tím naším příběhem 2008"
tak PF 2009
turbo
turbo(25.12.2008 20:34:18,-)
už běží registrace na tyršák 2009 - tak šup šup přihlašujeme , přihlašujeme. pu
CHIMERA(23.12.2008 21:18:33,-)
všem Vám, kteří jste trochu čuchli k lukostřelbě , vašim rodinám , přejeme jménem klubu krásné vánoce a hodně štěstí a zdraví v roce 2009.
Ludek(23.12.2008 20:00:34,-)
tak vam vsem preju, abyste pod stromkem nasli neco vhodného pro lukostrelbu
, jestli jste tedy celý rok byli aspon trochu hodní.
Luděk(17.12.2008 15:46:12,-)
Ale no jo, dyk víte, že největší strach mám dycky o šípy, se podivejte ve fotogalerii na fotku vlka s 12 sipy v desitce, strilel jsem první a srdce mi krvacelo jak ty sípy pleskaly o sebe. Ted je to jedno mam sip jen za 250, ale kdybych sel s ACE za 650, tak to by bylo blby kdyby mi ho nekdo rozstrelil
. Kdyz 3 sipy tak kazdy svuj terc na ty krátké vzdálenosti jako v terenní FITA, nebo strilet po dvojici z hranice mety zase jako v terenní a zapsat a vyndat sipy. Pepo, ze jsem te s tim tvym novym lukem pekne vyfotil?
chipper(15.12.2008 19:32:31,-)
Naprosto souhlasím s Pavlem.
Pokud jedu na závod do Sezemic, tak jsem předem smířen se startovným, které budu platit. Cena 380 s tím, že 80 korun z toho je za oběd, to je poněkud přehnané. Zvláště když víme, o jaký oběd jde. Platím-li startovné jako na běžných závodech, tak očekávám podobnou úroveň, i co se zvířat týče.
Neznamená, že když jde o klubové závody, tak použiji zvířata, které mám někde zastrčené na odpis a jsou v takovém stavu, že na nich nelze ani určit, zda jde o zásah do 8 nebo do 10.
Snad to nebudou Franta s předsedou brát zle, ale pokud se nevyjádříme k tomu, co se nám nelíbý tak se nikdy nic nemůže změnit.
Stejně jako na našich závodech. Při přípravách se snažíme poučit z chyb, které jsme udělali. Jsme vděční za názory ostatních, kteří nás o chybách či nedostatcích upozornili. Jen tak mezi kluby můžeme připravovat závody, na které budou účastníci rádi jezdit, nebude jim líto za start dávat tolik peněz, odvezou si plno vzpomínek a výsledkem bude každoroční účast v přibívajícím počtu lidí. Chipper
PU(15.12.2008 16:29:40,-)
Tak konečně jsme po Sezemicích trochu vychladli - euforie z medailí už trochu ustoupila a je asi potřeba říct to "B".
Osobně si myslim že takhle postavená "něco jako trať" je dost neštěstí - hlavně, když v rozpise stojí podle EAA- Střílení na větší vzdálenosti než pravidla stanovují je sice zajímavé ale mělo by se brát v potaz i to že mnozí z nás mají veliký problém vubec těch 27 m dostřelit natož pak 35 m že? Další věc která mě hodně překvapila že byli rozestaveny terče 3D kromě jediné žluté kozy v takovém stavu že bych je nedal ani na trénink. 3 šípy na terč - dobrej nápad ale jaká je pravděpodobnost že si lidi nerozstřílej šípy- 2D Vlk na 10 m. nebo 3d "maxi sysel" asi na 14m?? Pochválil jsem ceny - tentokrát to fakt bylo o něčem - ale je kuli tomu nutné dát startovné 380 a nenít krom klobásy za 20 zajištěn řádný oběd ? Já vím že Sezemice mají svá specifika ale když shrnu všechno co jsem tady napsal - myslim že by to chtělo víc soudnosti. Nemám nic proti těžkému závodu, nemám nic proti více střelám , nemám nic proti klobásám a nemám nic proti startovnému - ale všechno by mělo ladit. Byl sem v sezemicích vícekrát - je tam kolen potoka terén který umožňuje super závod. A moc mě mrzí, že jsem toto tady musel napsat - i my připravujeme závody a myslím že bychom si měli víc vážit sebe navzájem a když už vybíráme startovné tak bychom za to měli nabídnout alspoň kvalitní a uspokojivý zážitek každému střelci.
p.u.