BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    ludek
    Ahoj, nepojedete nekdo na FITU na Start v sobotu?
    pu
    tak a máme za sebou předposlední 3D ( tedy alspoň pokud vím) sezony 2008 - a chtěl bych podotknout - že v TRRB nám Ivo Pospíšil vytřel zrak ale i tak se CHIMERA neztratila - ludánek dal zlato v BB v přetěký konkurenci , Ladis kolínko stříbrná TRRB a abyste věděli já mám bronz - tedy vyjímečně žádná BRAMBORA. no a závod - at byl jako-li divnej , tak musim ocenit DOMINIK - tentokrát jste se docela vytáhli co se cen týče. no a ludánek dá fotky za chvíli taky sem na stránky tak se budete moct pokochat všichni. turbo
    PU
    Oznamuje tímto, že dnem 7.12.08 vstoupila do klubu Chimera HK Jitka Vlasáková cze 0553 a bude náš klub reprezentovat v kat. BB ženy.
    Standa
    13.12. je již jen par volných míst na závodě v hale na Tyršáku. Kdo by chtěl tak je termín na přihlášky do večera. Standa
    Ludek
    Turbo dik. Jestli jste sli na pivo tak si dejte za me . No ale moc sem si dneska nefandil, chybelo mi to zruseny vcerejsi strileni, ale ostatnim to slo jeste hur jak me . Mohl sem strelit o dost lepsi cislo nez 489, 3 sady sem totalne podelal.
    pu
    Tak Ludánek zas vyhrál v praze jo ???tak to už se s náma nebude bavit vúbec. tak gratuluji.
    pu
    tak zdarec omladino - kohopak dneska odnesl čert???
    pu
    v neděli mužu - jedu - kdyby se nejelo tak v 8 na "Velký" u kostela a proberem proč se nejelo.
    Ludek
    to je v pr...., sem si potreboval dneska strelit, ale tak nejak jsem to tusil
    CuCa
    V sobotu je na sále ve Hvozdnicích Mikulášská zábava. Takže dnes i zítra tam nemůžeme((( V neděli by to šlo, možná i s nějakým občerstvením
    chipper
    kdo bude mit zajem z naseho klubu o zajisteni licence pro strelbu terenni, halovou Fitu a ostatni co se strili pod ČLS nejde o 3D at se ozve
    Ludek
    podivej se na luky na shopy co mame v odkazech, jasa archery, ceresport, rexbow, luk je potreba vybrat podle toho jakým stilem chces strilet, BB nebo TRRB, nebo podle toho jaky luk se ti libí a podle toho si vybrat. Nebo podle castky, kterou do toho chces investovat a jak vazne se tomu chces venovat. Zakladni cvicny luk kterym se da strilet jak BB tak TRRB je samick mind 10. A levne hobby sípy Beman CarbonFlash.
    Petr
    Jsem absolutní zelenáč. Jen jsem si kdysi zastřílel na jedné ''předváděčce'' na závodech 3D ve Vrchlabí a říkám si že bych to chtěl zkusit trošku víc. Výbavu zatím nemám žádnou, přemýšlím o nějakém setu od Petronu nebo RexBow.
    pu
    Z luku se dá střílet kdykoli a prakticky kdekoli. jestli jsi od smiřic - dej ná na sebe kontakt - zajímá nás co střílíš, jak dlouho, jaký máš vybavení popř. zkušenosti atd. turbo - jed. Chimera HK
    Petr
    Kousek od Smiřic.