BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Ludek
    se podivej na www.lukostrelec.cz tam se drbe o strileni ostosest.
    Moník
    Halo chlapi, co kdo děláte? Mi se nechce pracovat, chci si psát, nebo alespoň číst nějakou zajímavou diskuzi.Tak se taky vykašlete na práci a pojďte drbat?
    pu
    To : p. Vyhnanovský - zajímalo by nás jeho vysvětlení - myslim, že asi všechny co to tu čtou..... turbo
    Vyhnanovský *CR
    Sděluji všem, že Ivan byl v neděli ráno mnou osobně informován o mé kritice k jeho počínání na závodech.
    jura
    Jen se podivejte od závažných lukostřeleckých problémů rázem řešíme buchty a bábovky. Ta to s náma umí :o)
    Luboš H.
    To:Moník Chlebíčkama jsem sice pohrdal, ale móóóc mě chutnaly. Nemůže Tě každý hned chválit :o) Pak máš dojem,že není co zlepšovat. Tentokrát máš malé,bezvýznamné plus.Zatím čau a teplou troubu přeje Luboš
    Moník
    Neboj Luboši, pro tebe udělám spec.bábovku, když jsi chlebíčkama na Žlebech pohrdal.
    Luboš H.
    To:Moník Bábovky můžem taky,....když už budeš v tom pečení :o)
    Moník
    no na EC nejedeme, ale další pohárový je Rokytno, tak jsem myslela, že by jsem tu mňamku k snídani vzala tam?? stejně se budeme až do pátku domlouvat kdo s kým jak a proč?
    pu
    dobře vzdávám to - beru bábovku s česnekem a topinky s mákem - hubě je to jedno a pr... si to přebere. akorát ted budou fofry tak nevím kdy se to dá uskutečnit.
    dejv
    Luďku, vono pít by se taky nemělo. A přesto k alkoholu mám vcelku pozitivní vztah. Ale mezi náma na topinkách není nic špatnýho, teda pokud chleba nebyl plesnivej a smažení na olivovém (případně jakémkoli jiném zastudenalisovaném) oleji. Za bábovku se přimlouvám, to je k hubě určitě šetrnější než česnek.
    Ludek
    no ja jen nevim zda Dejv muze topinky, to není moc zdrave jídlo , ale ja je muzu
    Moník
    Blinkry vypnuty,ale nezapomněla jsem si je vypnout já, ale můj drahý, konečně mi nechal nasadit pořádný letní gumy,abych mohla svištět po silnicích.No a k tomu hamání, buchtu makovou kynutou i bábovku udělám to není problém,ale běda ti chlape jedna, jak se to nesní.Bábovku máš raději oříškovou, nebo jen třenou, s kakavem nebo šlehačkou? No? Jo a pro tebe Davide ty topinky klidně, bez tak se se mnou líbat nechcete, tak je jedno jestli si nějakou dám.Tak očekávám počty případných jedlíků.
    pu
    no já chci buchtu -nejlíp kynutou a makovou. taky bábovka by bodla. jo a vypni si blinkry na autě máš puštěnej varing.
    dejv
    ...ke snídani? Což takhle pořádně mastné topinky s česnekem. Ty si ale nebudeš moci dát, pokud budeš gratulovat vítězům