BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Ludek
    Ale no tak Pavle, ted mi to docela jde, i kdyz rezervy tam jsou dost velke, ta fotka jak jsem u toho terče to bylo na 50m, to jsem byl fakt sam se sebou spokojenej , ale ted slyším z televize podle přepovedi ma pršet o vikendu, tak to si asi moc pekne v Bystrici nezastřílíme. No vy doufám budete mít ve Slovinsku hezky a privezete 30 a 27 a 24 bodu s Petrem a Ladou.
    pu
    petr tam byl taky a vyprávěl - ludánek byl mezi slepejma jednookej král - tak gratuluju. ale stejně jelepší nastřílet než doufat že to klukum zas nepude- nebo že by byl luda tak dobrej ????????????? asi jo že jo ludanku.?
    ludek
    Mno v nedeli jsem zase vyhral, protze to kolegum moc neslo, zaklopka myslis asi zakládka ze jo? Ta ta zatím drží, v nedeli se chystáme do Bystřice na terénní, bude hezky tak si pojedeme strelit.
    Moník
    tak nám něco pěkného napiš o té lukostřelbě, třeba jak bylo o víkendu a co že to plánuješ na teď? a co záklopka sedí? šípy máš ok? no tak šup šup povídej ať se trochu přiučím...
    Ludek
    Přátelé toto je web o lukostřelbe
    Moník
    ha, tak nevím nevím,mám-li se ukazovat v blízkosti tvého bydliště...asi bych si měla do auta šoupnout jednu flašku pro případ co kdyby...
    pu
    je takový pravidlo - že když se to nepovede na velikonoce tak se muže šlehat kdykoli - hlavně aby pomlázka neuschla.
    Moník
    Dejve, asi takhle, ještě že jsem matka syna, jinak bych už několik let byla vyschlá jak stará vrba.Nějak co jsem vdaná za mnou nikdo nechce chodit a to mám vždycky nachystanejch takovejch mňamek a paňáčků, Letos jsem nic nechystala a ušetřila jsem spoustu peněz, protože opět nikdo nedorazil,tak že souhrnem, šlehaná byla od Mirka, Dana a mamky přítele.TOŤ vše
    ludek
    No jo to si dovedu představit, všechno vam bylo jasne jak se to má delat a tak, ze jo? ))
    dejv
    čau lidi, brácha i já jsme se sešli v černilově u mamky a shodli jsme se na tom, že takhle povedený velikonoce jsme už mnoho let neměli. Přikládali jsme od dopoledne a nepřestali až do pozdního odpoledne. Tolik lukostřelecký teorie a postřehů, co jsme dali dohromady, byste nenašli ani v Zenu a umění lukostřelby. Jen více slunčka a podobných dní. Moníku, kolik pomlásek jsi měla čest okusit? Taky bych přijel, ale nevím, kde bydlíš )
    Moník
    Tak pánové,přeji Vám bohatou pomlázku,dobré chuťové buňky a dostatečně pevná játra a v úterý jděte raději pěšky do šichty, aby jste nepřišli o bodíky a nemuseli se pak nechat na závody vozit.Pa, jdu domky užívat si prodlouženého víkendu.
    Moník
    no jasně, já jsem si před několika lety taky myslela, že jsem nastydlá, takže mám Dana z nastydnutí...
    pu
    já?? a dělat děti ??? tak bacha, nám holku přinesla vrána.
    Moník
    Pánové, že si Vás zajedu odchytit, copak jsem řekla něco tak děsivýho? Vždyť jste si je většinou sami udělali. Dobrá už se nebudu do Vaší diskuze na téma děti montovat, ale Luda mi dal odkaz na drbárnu, tak si nestěžuj....
    pu
    tak a je tu pruser - Ludo tos tý monice ani neměl psát ted vypadáme jako že žerem děti. Ještě štěstí že se tady jen tlachá - a na závodech je to tradičně bojovně dobrý. dyt jo at si prckové užijou - hlavně at se jim nikde nic nestane a je to v poho. turbo