Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.
Ludek(21.04.2009 15:31:20,-)
Hele Pepo už si šáhnul Kocourek v nedeli, zbylo na me 2. to by už melo stacit
Jelínek(21.04.2009 15:27:28,-)
Pavle vem si sebou Lůdu.Aspon v BB si někdo sáhne na 1 příčku.Luděk by s tou svojí výbavou kterou tahá na závodě mohl hrát vystěhovalce.A ještě vydělá peníze a pak koupí toho velkýho medvěda.Ahoj Lůdo
Ludek(21.04.2009 15:17:20,-)
jaky bohuzel, to bude vetsi sranda ne? To nataceni. My se tam teda taky natočíme, abys věděl heč
pu(21.04.2009 10:28:08,-)
u franty se neuvidíme - bohužel jedu natáčet do skutče - ale mrzí mě to.Písečná duna je hezké prostředí.
Ludek(21.04.2009 10:20:35,-)
Na mezinárodní závod, který by měl mít nejakou uroven, 150 lidí na jeden okruh jeste k tomu 100 kladek, sama rovina na 20m tak to asi neco není v pořádku. Vubec nelituji ze jsem nikam nejel. A výsledky taky nikde nejsou stále vidět.
jelínek(21.04.2009 08:39:57,-)
Pane Urban,děkujeme za hezký popis jak to tam bylo.Asi dobře že jsme nejeli.V sobotu se uvidíme u Fandy
pu(20.04.2009 23:10:29,-)
tak postupně- Ludovi sem poslal fotky - jen pár,ale asi nejvíc nafotil martin Krčmář tak doufám dodá obrázky abyste viděli že nekecám....
cesta 830 km z Hk a zvládli jsme ji všichni v pohodě - jak jsme dorazily na místo tak nám Alice ukazovala kde se před pár lety střílelo mistrovství skály- moře nahoru dolu - tak jsme se těšili - na parkovišti byla na zemi kupa zvířat samý veliký a dokonce i 3 Grizli se stromem - to nás patříčně naladilo protožre toho grizliho už dlouho chceme a šetříme na něj. ubytování bylo super - klucisi anšli i levnější privátek a tak byli všichni spokojeni -jak víte bylo reg. asi 150 lidí - co jsme však nezušili bylo že z nich je 100 kladek HU.CU. k našem rozčarování bylo že ráno stál jen jeden okruh -a skupiny 4 kladky + 4 reflexy nebo TRLB .po zahájení vypukl závod - no zastavilo se hned na prvním terči. výstřel a tak 15-20 min čekání než se na Vás zas dostane řada- cigára mi došli u terče č. 19 a začínali jsme na č.8.jak se nehejbe nemá to spád stříleli jsme dost mizerně(já a petr) šel sem s Tomíkem a s náme dva junioří. ty jako by tam ani nebyli.lada šel ve skupině za mnou tak měl šanci alspoˇN vidět jak jdem k terčů možná mu to pomohlo ale já sem byl totálně v pr.... tarť byla jem rovinka a pokud se našel kopeček tak převýšení max 50 cm oběma směry- počasí super - pálilo slunce a celá trasa vedla pod stromy- stromky asi do 10 m max takovej mizernej nálet v našem pojetí) ovšem pro červený to bylo peklo protože každou chvíli trefili nějakou větev. vzdálenosti pro červený jak kuci říkal na jeden pin 43-45 m všechno a pro modrý 18 -21 vše kromě jednoho grizliho a karibu ty byli na 27m.mimochodem ty grizláky tam dali dva ten druhej byl tak na 18 a to sem si zapřeháněl. prušvih byl že střílet furt stejný dálky jsme s petrem nějak nezvládli - hodně x5.Von tomu člověk prostě nevěří že by to nějakej trouba dal všechno stejně daleko+-. no Standa překvapil 228 byl docela nářez ladis 226 a to měl aut. my jsme měli 186 já a petr 185. to rozdíl jak sviňa. celá trat traval 5,5 hodiny když už byl konečně konec šli sme si pro ztracený šípy a cestou picly i pár terčů - a hned pruser - že se to nesmí( což je pravda) a že nás diskvalifikujou - tak sem se zeptali jestli máme jet rovnou domů nebo jít na hotel - a nakonec z toho nic nebylo -( to je ponaučení pro příště - i když seš nasr.... tak na trati po závodě nemáš co dělat) večer jsme šli koukat na výsledky - a ejhle PETR měl samé nuly - další ponaučení - pořádně se koukni na bodovačku co podepisuješ- neměl sečtený zásahy a ty dva mamlasové co pslai to nesečetli a kluci si ot nezkontrolovali) ( mysli že tm byl i tem Jugoš co je druhej a díky tomu to asi dopočítali a ráno to bylo v pořádku. No druhej den jsme šli ve skupinách dle pořadí -a zas opruz 4x červenáči +4 modráči. trat překolíkovali a bylo to lepší - dlouhá krátká ( lepší pro mě, takhle to mě baví a ty změny dálek prostě vidim) závod ubíhal rychlejc - pršelo a nepršelo a tak sme si čas mezi výstřely krátily nandávání pláštěnek a bund a zas sundávání a zas nandáváním.mezi tím jednou za 15 min výstřel.prostě BOMBA co víc říkat. Závod skončil po 5 hodinách - vídíte bylo to rychlejší.- pořádně sme zapsali bodovačky řádně je odvezdali a šli se zapttat jestli náhodou někde nejsou šípy co se najdou na trati (včera jsme tam odevzdal dva cizí - tak sem doufal že tam třeba bude muj co sem nenašel.TAK pozor to se tady nevedlo -kdo si co našel to si nechal. No nikde nebylo napsáno kdy bude vyhlášení tak jsme jeli za klukama na privát jestli to převezmou za ládika ma my jsme mazali domů to bylo asi 17 hod. nakonec se ukázalo že vyhlášení bylo - ale ani kluci ho nestihli anžto než si zabalily věci tak bylo po.Závěr je takovej - jestli se na tomhle EC mohlo něco pokazit tak se to pokazilo. jen doufám že se z toho pořadatelé poučí a už nikdy to takhle nezmatlají. na řadě s EC jsou madaři v Sopronu. tak uvidíme. Chimera má medaily máme body do EC ale zážitek- kromě tý večeře nic moc. tím bych asi skončil....
mýša(20.04.2009 21:24:47,-)
vždyť jsem říkal, že si jedou fasovat medaile. Nepokazit jim to ten domorodec se stříbrem. Ale to byla určitě náhoda- Jste bouchači!!!!
jelínek(20.04.2009 19:54:53,-)
Tak turbo, prober se a napiš něco jak to tam probíhalo.Něco už víme,výsledky nikde.Jsme netrpěliví.
Ludek(20.04.2009 10:25:14,-)
Tak EC v Poreči vyhral nakonec nas Lada Kolínko, druhý nejaky místní, 3. Standa Švarc, 4. Turbo a 5. Petr, vice asi napiše ješte Turbo. Tak Ladovi velká gratulace a Standovi taky.
Ludek(18.04.2009 20:48:56,-)
Tak v Poreči je pry cca 150 zavodníků, na okruhu stravili kluci 5,5 hodiny. Turbo 186, Petr 185, Lada 226 Standa Švarc 228, čechu tam je prej 8. Vic zatím nevím.
Radek(18.04.2009 01:59:48,-)
Držím palce a těším se na report...
Ludek(17.04.2009 14:54:09,-)
Tak nasim borcum z chimery drzte palce, pojedou tam asi jedini z Cech reprezentovat
, Turbo, Petr a Lada TRRB.
zavodí se v sobotu i v nedeli, tak jak budu neco vedet napisu to sem.
pu(16.04.2009 22:56:24,-)
tak je 23 hod - a Chimera vyráží do světa- držte nám palce...............
pu(14.04.2009 22:15:53,-)
no je to v Chorvatsku POREČ ale ty bodíky by se hodily -tak budem makat snad se to povede.