BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Luděk
    ježiš to jsme si naběhli
    Moník
    koukám jak si na lukostřelec.cz pěkně pokafráte, že ty děti jsou ale strašná přítěž, co? ale ono pánové ty děti mají povahu po rodičích a když jste cholerici, tak není divné, že jsou vzteklouni i oni, budu tedy teď jako naštvaná, ale jak jste si je vychovali nebo nechali vychovat takové jsou, tak žádný stěžování si, jo? Jinak nemám nic proti skupině dětí izolované od dospělých, ale pak jim tedy udělejte taky exotiku, chodit dokola není nic záživného oni to chtějí mít taky s kopcem a sjetím po zadku dolů, ne že ne, jen je nesmíte hned litovat a kontrolovat, jestli náhodou nemají hlad nebo jim není zima a atd...
    Moník
    koukám,že asi musíte všichni makat,tak já na to tedy prd.. a jdu domky...
    Moník
    pročítala
    Moník
    to jsem pročítal včera, se mi totiž taky nechtělo....
    Ludek
    se podivej na www.lukostrelec.cz tam se drbe o strileni ostosest.
    Moník
    Halo chlapi, co kdo děláte? Mi se nechce pracovat, chci si psát, nebo alespoň číst nějakou zajímavou diskuzi.Tak se taky vykašlete na práci a pojďte drbat?
    pu
    To : p. Vyhnanovský - zajímalo by nás jeho vysvětlení - myslim, že asi všechny co to tu čtou..... turbo
    Vyhnanovský *CR
    Sděluji všem, že Ivan byl v neděli ráno mnou osobně informován o mé kritice k jeho počínání na závodech.
    jura
    Jen se podivejte od závažných lukostřeleckých problémů rázem řešíme buchty a bábovky. Ta to s náma umí :o)
    Luboš H.
    To:Moník Chlebíčkama jsem sice pohrdal, ale móóóc mě chutnaly. Nemůže Tě každý hned chválit :o) Pak máš dojem,že není co zlepšovat. Tentokrát máš malé,bezvýznamné plus.Zatím čau a teplou troubu přeje Luboš
    Moník
    Neboj Luboši, pro tebe udělám spec.bábovku, když jsi chlebíčkama na Žlebech pohrdal.
    Luboš H.
    To:Moník Bábovky můžem taky,....když už budeš v tom pečení :o)
    Moník
    no na EC nejedeme, ale další pohárový je Rokytno, tak jsem myslela, že by jsem tu mňamku k snídani vzala tam?? stejně se budeme až do pátku domlouvat kdo s kým jak a proč?
    pu
    dobře vzdávám to - beru bábovku s česnekem a topinky s mákem - hubě je to jedno a pr... si to přebere. akorát ted budou fofry tak nevím kdy se to dá uskutečnit.