Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.
Moník(06.04.2009 15:56:57,-)
Ahojky lukostřelci,koukám,že jste všichni při chuti,tak to je fajn,já osobně se už těším na další závody,sice jenom jako doprovod,ale přeci.Jo a ty fotky tý nahotinky,co tam lezla po provaze,by mohla mít dcera Martina Krčmáře,stála tam u Chárona skoro celou dobu a fotila.Tak šup šup, ať si máme co prohlížet.
Karel Volf - TR(06.04.2009 14:43:25,-)
Diky za výborně připravený závod a skvěle zařízené počasí. Moc jsem si užíval (i když moje výsledky byly pod psa). Zarazila mne ale poznamka od Vyhnanovsky-CRB, že Ivan Sýkora falšoval výsledky. Myslím, že toto na závody skutečně nepatří a byl bych rád, aby se to jen tak nepřešlo.
Zdravim Karel Volf
Petr Z.(06.04.2009 13:40:27,-)
O šípu na 15 víme , chtěli jsme jej vyndat ,bohužel rupnul i když se kolem špičky hodně ,,bobrovalo''''myslím ,že jej má takový mladý klučina jménem František byl v naší skupině začínali jsme na 12 terči .
Ludek(06.04.2009 13:25:45,-)
Rišo dik za pochvalu, tech 5 petek co jsem strelil, to bylo dycky presne v okamziku, kdy se mi to zdálo lehký a podcenil jsem to, az na toho stojícího medveda z kopce na 27? Ten byl fakt tezkej, tam jsem byl rad za petku
. Taky si střílel dobře, ale vím že to umíš o hodně líp, škoda toho levharta jak si si to blbě nahmát.
richard (06.04.2009 12:14:30,-)
Ahoj Chiméro,slova chvály a ocenění na vaši hlavu,jen škoda,že si to nemohu projít ještě jednou, Dík a Ludánkovi dejte hobla,protože střílel jako by podepsal smlouvu s čertem. Richard
Mýša(06.04.2009 11:42:57,-)
Za Pražské Větve IQ 60 ještě jednou co nesrdečněji blahopřeji Ajutovi k prstenu. Ze soustřelu bylo patrné, že si ho plně zaslouží, protože proti střelci s HITECH výbavou se střelec s lowtech prosadil poměrně snadno. Velice nás to potěšilo.
David Drahoníns(06.04.2009 10:02:19,-)
Nádherné fotečky pane šampióne, ale ta statistika doufám bude příště i s těma ztracenýma a zlomenýma šípama, ať v tom máme jasno
jo a někdo vytáhnul u prasete mezi stromama šíp ze stromu, myslím že to byl terč 15, tak pokud si ho nenecháte, tak to ACE je moje
Ludek(06.04.2009 01:26:11,-)
A ještě trochu statistiky, na kterou jsem poslední dobou zapomínal. Na Žlebech se vystřelilo na zvířata celkem 3724 šípů, z toho 11% do desítky, 21% do 8, 40% do 5, no a do outu letěla skoro třetina přesně 28%. Celkem jsme nastříleli 17816 bodů. Kolik šípů se ztratilo a kolik se zlomilo o tom nemám ani potuchy
Ludek(06.04.2009 00:59:17,-)
tak jsme dodelal ty fotky jak jsme slíbíl, teda hodinu po nedeli.
LIBICHOV(05.04.2009 17:08:10,-)
Jménem Libichova děkujeme za krásný závod trať super počasí vyšlo , všem se závod moc líbil
Standa(05.04.2009 08:17:43,-)
Pro mne je také ponaučení to, že CRB většinou nerespektují pravidla když si myslí že se jim mohou rozbít šípy. Jak jste mohli střílet samostatně na terč /byť blízký a malý/ a chodit si jednotlivě pro šípy? Pochopil jsem to dobře? Jestli ano, tak být rozhodčím dostanete aut Všichni.Pravidla to nepřipouští. Pak snadno může dojít ke chtěným, či nechtěným omylům a nedorozumněním. Dělá se hlavně kontrola při psaní bodovačky a na místě než se vytáhnou šípy z terče se to musí vyřešit. Standa Vidím
David Drahoníns(05.04.2009 01:10:54,-)
Tě pic soudruzi lovci, no hele lidičky super, bomba, skvělý, nářez, luxusní, přepychový, nádherný, úžasný, úchvatný, okouzlující, jo a málem bych zapoměl záludný. Čekal jsem ještěrku na 70m, abych si zkontroloval čárku na začátku sezóny
No řeknu vám, že nejvíce mě N.SR.L ten ležící jelen u toho vyvrácenýho stromu, jelikož toho jsem vůbec netrefil, ale kdybych si před výstřelem stoupul, tak bych to odhadl lépe
Jinak ten VÝR byl záludný, ale počechral jsem mu peří výborně. Do inventáře žlebského zámeckého parku přibily 2x ACE. Nejvíc jsem se těšil na medvěda a MÉĎA BÉĎA ji dostal nelítostně těsně vedle desítky, jeuevec už tajkový štěstí neměl a já si zpravil náladu. Na závěr vydra, která ji koupila mezi očička a ten kanec byl v klidu a já otestoval tvrdost zdejších skal
Díky moc a příště přijedu s mým realizačním týmem ZDENDA, PAVEL, LIBOR, JARDA zase a trochu počechrám peří nebo srst té vaši gumové zvěři. Tě pic a LUKOSTŘELBĚ ZDAR - GUMÍDCI TŘESTE SE
Viktor(04.04.2009 23:57:03,-)
Rád bych poděkoval celé Chiméře nejen za (určitě) fajn závod, ale i za to, že udělali maximum pro Dejva.... včera trénoval jak divej a moc se na dnešní závod těšil!
Takže příště zase po našem : "Rovný koule"
pu(04.04.2009 23:37:02,-)
jmenem klubu CHIMERA všem zúčastněným velice děkujeme za trpělivost a spolupráci - je s podivem že i při obsazenosti všech met se to skutečně nikde nezadrhlo a celý peloton šel pěkně plynule. Chci poděkovat Charonům u převozu - protože jak jsem zjistil 132 závodníků x pruměrně 80 kilogramů = 10 560 kilo živého remcajícího masa přetahaného přes říčku a to je uznejte slušný výkon.
pak bych měl jednu poznámku - Pepičku vid že si rád že si to nevzdal že jo ????(Lovec musí bejt hladovej a nasra....) taky jsme si mysleli že prstýnek vystřílí nějaké BB ale nechápu - jak je možný že Vám to nandal zkroucej hadiluk???? tak patrikovi gratulace.
děkuju rozhodčím, a našim pomocníkům tedy Hance a Monice za chlebíčky, psaní diplomů a pusinkování oceněnných. tak hurá na další závody.
TO : Horák Luboš - ne nebaví, ale největší radost měla moje dcera Gabinka, protože tu nejvíc zajímalo "jestli sem předběhnul Dleska ????!!!!"
Turbo
Petr Z.(04.04.2009 23:36:41,-)
Pánové perfektní závod za Pražské větve IQ60 VELKÁ pochvala .Díky .