BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    David Drahoníns
    Tak jsem si dneska udělal čárky na střelnici, abych byl v sobotu na Zleby připraven. Tak jen chci pořadatelům připomenout, aby obstarali pěkné počasí
    ludek
    no tak ten první trefil jako 191 po našem, se 2 outy, druhým šípem se strefil jako do 8 a do 5 cili asi udelal vyskovou chybu. Bez outu by teda tech 201 mohl udělat. Ale nebyli tam zádní BB, krome orlic z Libichova.
    pu
    no tak se to ještě trochu naučíme a je to ne ? ted sem koukal že ti nejlepší zas o tolik lepší nebyli ale je znát že těch 30 m člověk ještě nemá tak uplně v ruce. turbo
    Ludek
    Takze Turbo mel bys u nas 161, Petr 158, a Lada 162, protze Lada se lepe trefil hned 1. šípem, a mel více 10 a 8. A Rupert by mel u nás pozor na to 163! mel totiz hodne 10 a 8. ale posral to jako na outy. mel jich jako 5 a vy vsichni z Chimery jen po 3. Cili výsledek zavisí podle pravidel
    Ludek
    Milane dik za odkaz, ale vzhledme k tomu ze nemcina mi nic nerika, tak nez jsme to vsechno proklikal, kdo chce se mrknout rovnou na vysledky tak zde http://www.b-s-c-m.at/content/fileadmin/pdf/Fr%FChjahrsturnier_Recurve.pdf
    mh
    kompletní výsledky jsou na jejich www.b-s-c-m.at
    Ludek
    Turbo, sem si to jen tak lehce spocital 460b, to je jako trefa do zvířete (za 5 u nás 28*5=140)28*16=448, zbýva 12b jako 6 zasahu za 18 (tedy našich 8, +(6*3)), tak to je nasich celkem přesně 158b, teda nic moc , kolik mel první v TRRB a byli tam taky nejaky BB, kolik mel 1.?
    Ludek
    Turbo, jeste k tomu vysledku v Rakousku, bodovacku nemas ofocenou co? By se to dalo krasne prepocitat na nase vysledky, treba by si byl prekvapen, trefoval si hlavně 1. šípem nebo až 2., 3. ?
    Ludek
    Supr, dik za vysvetlení. Uz je nas na Žleby 115, to bych rek ze bude rekord v poctu účastníků na 3D závodě. Vitězství v každé kategorii bude tím pádem dost cenné
    pu
    sestava - na 28 terčů - a první. šíp 20,18,16 ( tedy zony 3D 10,8,5),když se netrefíš střílíš hned druhej šíp 14,12,10 a kdo se netrefil a střelí třetí tak 8,6,4. Neuměli jsme to přepočítat na naše poměry - vzhledem k těm dálkám je to neporovnatelný ,ale nastříleli jsme 82% možnýho nástřelu 560 je max. to zní hezky že jo? ale přepočteno na naše zásahy v běžným 3D = by to bylo tak 169 bodů a to už zas tak super není.
    Ludek
    Kolik teda bylo terčů a jak se to počítalo?
    pu
    tak k sobotě - ten okruh byl naprostá bomba - představte si jakýkoli druh terenu a vězte že co Vás napadne tak to tam bylo , Strže,louky, balvaany, les nahoru dolu no prostě všechno. Střílel se Skandinávský způsob tedy na 3 šípy ale hlavně dálky do 30 m, No těch třicítek jsme napočítali asi 9 a všechny ostatní terče byly od 26 do 29 m,(kromě dvou 1x rosomák asi 12 m a jednou sova na 16m).Střleli jsme i grizliho se stromem - bomba terč. počasí jak psal Viktor kolem 19-20 stupňů a sluníčko a bez mráčku. Pak ke střelcům - jeli jsme Dlesek, Kolinko a já - ado skupiny nám dali Ruperta a mladýho kloučka Pointer Robert. no a tihle dva nám hne na začátku ukázali že bysme se měli ještě co učit - ale jsme Chimeřané -divní lidé a tak jsme to ustáli, dohnali a nakonec až uplně poslední šíp rozhodl o pořadí v naší skupině. tno ten Robert nás sice porazil ale bylo to o prsa.musim říct že pro mě to byl úžasnej zážitek, zvířata obrovský - některý sem viděl-resp. střílel poprvé v životě.a i když to je stálej okruh v super stavu - je vidětže se starají.Byla to prostě paráda - zvláště když máš nataženo míříš na bizona a za ním ti přeběhne stádo laní vedených kolosálním jelenem. no mysleli jsme že bysme mohli dosáhnout na medaile - ale místňáci to maj víc v . ruce a nakonec jsem byl 7. petr 8. a ladis 10. Duležitý je že jsme předběhli Ruperta. No a ted čísla Já 460, Petr 458, lada 456 a Rupert taky 456 ten hoch co nás vyškolil měl 474 a střílel fakt pěkně. no tak toliko ke Gutau. kdybyste někdo sehnal fotky tak bych je rád uveřejnil na našich stránkách - my jsme jako obvykle byli bez Fotáku. turbo
    Viktor
    Ke včerejším závodům v Rakousku u Karla Messerera : už dlouho jsem nebyl na tak prima závodech! Vyšlo skoro vše: Nádherné jarní počasí, SUPER trať - hned tak se nevidí využití terénu - a to je stálý okruh, kde je možné za úplatu trénovat. Horší byly zvířátka a můj výsledek. Co vy na to ostatní (Chiméra + Libichov)?
    Ludek
    no jo Rakousko, nejsou ti dobrý zavody u nás? Tak jim to teda ukažte, jak se to u nás střílí, a ze příste pojedu taky . Neboj bude to stát za to, na Žleby si vem hodně šípů, mělo by ti stacit tak 28 ))
    Jelínek
    Lůdo ty máš ale starosti,ted v sobotu jedeme všichni do Rakouska na pořádné závody.Hlavně to v sobotu pořádně postav at to stojí za to .