BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    ludek
    jezis jak ja uz se tesim jak si za tyden u Pepy strelim
    pu
    už jsem ji koupil - je to diabetická bomboniera v hořké čokoládě bez cukru a tuku ( se nedivim ,že jsou lidi tlustý) takovýhle svin..vo. bych nedal ani našemu psu a sežere uplně všechno.a je to drahý jak... no tak Hurá na nepřevázku. Ps pepčo jak sem řekl zavolám snad bude do středy jasno jak to bude. pavel
    Ludek
    tak to bude asi zelene hov.., ale tu bombonieru chci
    Jelínek
    Pavle ten zelený kolík bude ekologický
    pu
    Pepino - čteš to tady ??? jsem chudý sláb nemocen - koukej jim to při stavění trochu stížit - např. spec kolik pro Ladu a ludánka - mohl by být zelený a postavený třeba na poli a tam odsud by stříleli.ne ?nebo že bych jim před závodem věnoval brýle na sváření a museli by je mít ..........
    Ludek
    promin Lado, ale ta ceka na me , ne na tebe , a chtel bych mlečnou Pavle, hořkou nerad.
    Láďa
    To není špatný s tou bomboškou to já si dám rád.
    Ludek
    Libichov pritahl mraky BB zavodníků, a podle zatím přihlášených je BB vice jak TRRB. Konecne rozumný oddíl, kde se venují te spravné disciplíně
    pu
    Ví te co vy "vejtahové" jestlise vše povede (resp. nepovede), tak se dostanu taky na nepřevázku a tam sem na Vás zvědavej- těch 230 bych chtěl vidět.jestli se Vám to některýmu povede ,tak mu koupim bombonieru ( to proto že bomboniery nesnáším) jo s tím startovným - to je pravda Libichov a Chimera byli proti - ale protože kromě klubů nikdo ze řadových členů nejezdí tak se pak nedivte že jsme na schuzi přehlasování.turbo
    Jelínek
    Lůdo aby jsi se nezklamal v Nepřevázce,dám si více záležet.A hlavně pozor na rozhodčí,tvá příprava když nejdeš první , všichni vědí že bereš čas i těm zatebou.Potom oni budou mít auty.Takže tvá střelba bude určitě rychlejší.Ještě tě chci požádat zda vemeš práci pytlonoše.Když se umístíš, samozřejmě jsou připraveny hezké ceny.
    Láďa
    Mě šlo jen o to že jsi mohl mít hystoricky první medajli z hradního poháru.
    Ludek
    no jo ale 2x14 to je moc lehky a na Svojanove uz to znam, u Pepy si strelim tech 230 a basta.
    Láďa
    Proč nevadilo nastřílel by sis svích 230 bodů a měl dobrý pocit z prvenství a ostatní radost že vás bylo 5 dostali medajle.
    Ludek
    no jo no, ale takové závodění by me Lado nebavilo.
    Láďa
    Ludo zase kdyby jsi jel tak by sis odvezl zlato a měl bys ho skoro zadarmo.