BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Máša
    Díky Pavle ,ale v nejlepším se má přestat,aspoň se to říká,takže to zase bude jenom tvoje práce ještě nechci špatně skončit zatím ahojMáša
    pu
    Mášo neblbni - nastřílet víc jak 280 tak to už by bylo podezřelý , hele stačí když tak v půlce rekneš číslo a bude to. Vím že to kdysi dělal martin krčmář st. - vždycky nahlásil máte ještě 8 terčů tak mužete mít ještě 80 - ... tak to sme ho chtěli po takovým proslovu pokaždý zabít. ale asi to bude tím že nemá dostatečnou trenerskou autoritu - na rozdíl od tebe. turbo
    Máša
    Pro Pavla (Turbo) Tvoje zpráva mě potěšila, ač jsem jen rozhodčí, rýsuje se možnost trenéra...asi budeš první! Tak se snaž, příště začneme hned od začátku (závodu)
    pu
    já nevim pepino že se nepoučíš - čestina je krásný jazyk protože umožnuje pojem dvapůltý atd. já bych u toho zustal a takový člověk by pak ale dostával medaili a půl. turbo
    Jelínek
    Vydíš Mýšo aspoň jsi veřejně přiznal že jsi měl od rozhodčího ústní napomenutí za porušení pravidel.A to Patrik Král neměl.Proto jsi až třetí.
    mýša
    Vůbec se Věro neomlouvej. Bylo to naprosto úžasné a já si poprvé zkoušel nový luk- takže výsledky ostudné a žádnou medaili si nezasloužím. Nehledě na to, že když jsem jako jediný ze skupiny trefil krávu za kopečkem za pět, vyndal jsem šíp dřív než Griffin zapsal výsledek, takže by to mělo být za 0..Ale stejně za to budu Pepu mučit a týrat. To si nemůžu nechat ujít. Bláto jsem si očistil až o auto Patrika Krále. Nashle na Žlebech
    Věra
    PRO MÝŠU:ahoj, Pepu z výsledků neobviňuj ty jsem zadávala já omlouvám se že jsem při takovém počtu lidí přehlédla shodný výsledek. Asi jsem moc spěchala aby jste dlouho nečekali na vyhlášení, na Kokoříně si o výsledek střihli na loňkém Licoměrku byli dokonce tři třetí místa a taky rozstřel nebyl.Za svou chybu se omlouvám a pokud se potkáme na Žlebech slibuji veřejnou omluvu Věra
    pu
    hele míšo - to je holt osud - loni sem zápolil se standou švarcem v ˇˇCP 2008 a jak sem dopadl - no napůl 4-napůl 5.takže vlestně čtyřiapůltej ne ? ale protože sem taky s tou abecedou pozadu tak to vypadá jako bych byl 5. a to "MY" ješitové těžce nesem. ale když si to vemeš z tý lepší stránky - tak ty si vlastně dvapůltej. zato ludánek byl na ME třiapůltej tak myslim že si na tom líp ne ?
    Mýša
    Moc pěkný závod a bez ztráty šípu. Jenom Pepo nebuď pyšný. Pořád čekám na rozstřel s Patrikem Králem. Abych byl za ním jenom proto, že je dřív v abecedě je NAPROSTO NEPŘIJATELN0
    Věra
    Ahoj všem,Libichov děkuje za pochvalu a dále bychom chtěli poděkovat všem závodníkům , za velkou účast a i přesto že nás bylo hodně , byli všichni velice ukáznění. Po opětovném projití tratě jsme nenašli žádný nepořádek velice si toho ceníme.Pro Luďka: vyhodnocení dětí je pro nás samozřejmá věc a nikdy to nebudeme dělat jinak.Tak ještě jednou díky všem a medailistům gratulace.
    dejv
    Podepisuju se pod chválu kluků. Závod se mi moc líbil. Šlo to projít bez autu. A teď pro zasvěcený: piv jsme večer vypili ne 34, ale 2x34 tedy 68. To se povedlo. dobrou, přátelé. D.
    Ludek
    Pavle, na tebe sem uplne zapomel z nadseni z te bombošky, zamozrejme ze tvoje krasne 4. místo by melo byt tez oceneno, hlavně protoze je tve oblíbené. Líbí se mi, ze jsi takový skromný a vybíráš si často ty čtyřky. Kdybyste někdo našel takový zelený odborně se tomu říká vyškrabavač spár, tak to je moje. Je to na hledání šípů. Ztratil jsme to někde už hned cestou na trať. Zdálo se mi to o něco obtížnější než na Kokoříně, ale dnes mi to líp střílelo. To zvíře za horizontem byla 9, to bylo moc pěkny. Dálku jsem náhodou spravně odhadl, tak jsem se trefil(10). Pepovi zvlášť poděkování za minis, ikdyž byli jen 3, tak že byli oceněni, proty děti je to velká motivace.
    pu
    tak a ted zas já - jak to Ludánku že si nepogratuloval i mě k BRAMBOŘE??? příště ti žádnou bombošku neslíbím - stejně si ty "Židáku" takhle střílel jen kuli těm pár kaloriím zadarmo navíc co ?? ale to tvoje číslo je fakt hezký. A Ted NEPřevázka - pepe mi volal hned dvě hodky po závodě a chtěl po mě kritiku - jenže krunik jakou??? trat byla hezká - mě se křoví moc líbí, Zvířátka v super stavu - žádná roztentočkovaná mrcha. (A ten mýval - kurnik už ho vyhoď - ještě sem ho u Vás netrefil, tak ten mi tam teda vadil.)vzdálenosti - dílče Libichovské ale s tím jsme počítali. Že byl dobrej terč ten jelen za muldou na louce - tak to si s tebou pepino ještě vyřídí ladis kolinko!!!Ceny - tady nikdo na libichov asi hned tak nedosáhne, diplomy medaile - prostě Nepřevázka - ze všech letošních závodů zatím vede. No a to hlavní nakonec - věruška Vás všechny pozvala k nám na Žleby a to je moc prima krok vuči našemu klubu a myslim že jí patří poděkování EXTRA. A ted tady mám ještě zprávu pro Mášu Sieglovou (jak si určila těch 70 na 7 terčích tak to bylo jen 61 - ale Heclo mě to a pomohlo . dík) Turbo
    Luděk
    tak me se to moc libílo, mám hlavně tu bomboniéru a vrátil jsme porážku Richardovi z Kokořína . A blahopřeju všem z Chimery co byli na bedně, Ladovi Kolínkovi 3. TRRB, Jurovi Szanyimu za 2. TRRB, a me za 1. BB, a Gyurkovskému ale ted se omlouvám zda Michalovi nebo Filipovi za 3. PB-HB juniori.
    pu
    tak abyste věděli - auta bere Monika a ludánek si zas vysoukromničil fleka no já beru 3x Saharovce, a další auto pOjede Doktor s petrem a jestli dorazí k nám i ladis tak vemou i jeho. Bombošku mám -a pěkně hnusnou pro případ že by se to ludovi povedlo. Pepo nezapomeŃ V SOBOTU VYPNOUT VODU. Jo a abyste věděli odjíždíme v 7 ráno.