BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Ludek
    no ale Pepa nebude strilet, tak nebude potrebovat sladké na nervy, tak spise neco aby bylo veselo , je jasne
    Věra
    Jak Pepo?????? já taky ráda chlebíčky a sladké
    Moník
    Jo a Pepo co mám vzít do Libichova ( Nepřevázku ), aby bylo veselo? Chlebíčky nebo snad něco sladkého na nervíky....
    Moník
    Já už vím, že opět nebudu řídit, heč.
    Ludek
    tak ja uz vim s kym jedu, ale hlavne at Pavel koupí tu bombonieru
    jelínek
    Pavle nikdo neví kdo ským jede.Která auta,kdo řídí.šup šup
    Standa
    Všem na vědomí, EC Sopron posunut na termín 25.-26.7.2009!!! Je potřeba, aby se Ti, kdo chtějí letos absolvovat EC přihlásili nejlépe eamilem archery3d@archery3d.cz. To samé se týká i ME. Je potřeba do konce března závazně zajistit ubytování... Standa Vidím
    Ludek
    kde to je? hned tam Chimera jede taky neco vystrelit nez tu atrakci zrusi
    Libichov
    Ti plyšáci jsou z lukostřelby na Matějské pouti.Holt někdo má atrakci kde se střílí z luku a mistři z Libichova to ukazali, jak se to dělá.Stánkař se mohl PO.... lidé nám tleskali.Ono to zas tak jednoduché není.Luk 14LB reflex na 4 metry
    dejv
    sebevědomí se zvyšuje nákupem plyšáků? Jsem zvědav na tu taškařici...
    Láďa
    To je jenom dobře ale ny strach nemáme.
    Moník
    tak pánové, pořádně trénujte, libichovští si vyrazili do Prahy vylepšit sebevědomí a skutečně se jim dařilo, tak ať nemáme ostudu....
    jelínek
    Tak už Lůdo za týden,konkurence veliká v BB.Uprav zakládku
    pu
    neboj - zase to doženeš- ja sem nekouřil skoro 10 dní vubec mě to nechutnalo - ale teď.....,to je období co ? všechno chcípe, venku počasí jak v kocourkově.sakra už má bejt léto a ne takovej marast. tak doktore koukej se zdravit at s tebou něco je.
    doc
    ja bych se taky těšil kdybych neměl kašel jako blázen (občas se málem pozvr..), teploty nastestí po 6ti dnech nemám. Jsem slabý jak nemluvně a na luk koukám z nekolika metrů a nemám odvahu ho ani natáhnout. Má to ale 1 pozitivum, téměř jsem přestal kouřit.