BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Standa
    Tak David Drahonínský, pakliže nebude nemocen fakt chce přijet. Zdeněk ho prý bude rád i nosit... Standa
    Ludek
    Ahoj, http://www.tvmb.cz/televizni-vysilani, Neprevazka byla i v místní televizi, v tydnu 16-23.3. se muzete podivat co tam natocili
    dejv
    čau Turbo, na schůzi přijdu, luk si beru. Matěje bych chtěl na těch pár hodin ponechat v Černilově, snad mi to dopadne a těším se na Vás. D.
    pu
    to zdenek Slapnicka - jak to vypadá s Davidem bude nebo nebude ? dej nám vědět . dík turbo 602126786
    pu
    moniko - hoooodněěěěěěě!!!!!!!!!!! pu
    Moník
    Potvrzuji účast naší famílie na schůzi.Kolik si mám vzít s sebou kapesnýho...
    Máša
    Díky Pavle ,ale v nejlepším se má přestat,aspoň se to říká,takže to zase bude jenom tvoje práce ještě nechci špatně skončit zatím ahojMáša
    pu
    Mášo neblbni - nastřílet víc jak 280 tak to už by bylo podezřelý , hele stačí když tak v půlce rekneš číslo a bude to. Vím že to kdysi dělal martin krčmář st. - vždycky nahlásil máte ještě 8 terčů tak mužete mít ještě 80 - ... tak to sme ho chtěli po takovým proslovu pokaždý zabít. ale asi to bude tím že nemá dostatečnou trenerskou autoritu - na rozdíl od tebe. turbo
    Máša
    Pro Pavla (Turbo) Tvoje zpráva mě potěšila, ač jsem jen rozhodčí, rýsuje se možnost trenéra...asi budeš první! Tak se snaž, příště začneme hned od začátku (závodu)
    pu
    já nevim pepino že se nepoučíš - čestina je krásný jazyk protože umožnuje pojem dvapůltý atd. já bych u toho zustal a takový člověk by pak ale dostával medaili a půl. turbo
    Jelínek
    Vydíš Mýšo aspoň jsi veřejně přiznal že jsi měl od rozhodčího ústní napomenutí za porušení pravidel.A to Patrik Král neměl.Proto jsi až třetí.
    mýša
    Vůbec se Věro neomlouvej. Bylo to naprosto úžasné a já si poprvé zkoušel nový luk- takže výsledky ostudné a žádnou medaili si nezasloužím. Nehledě na to, že když jsem jako jediný ze skupiny trefil krávu za kopečkem za pět, vyndal jsem šíp dřív než Griffin zapsal výsledek, takže by to mělo být za 0..Ale stejně za to budu Pepu mučit a týrat. To si nemůžu nechat ujít. Bláto jsem si očistil až o auto Patrika Krále. Nashle na Žlebech
    Věra
    PRO MÝŠU:ahoj, Pepu z výsledků neobviňuj ty jsem zadávala já omlouvám se že jsem při takovém počtu lidí přehlédla shodný výsledek. Asi jsem moc spěchala aby jste dlouho nečekali na vyhlášení, na Kokoříně si o výsledek střihli na loňkém Licoměrku byli dokonce tři třetí místa a taky rozstřel nebyl.Za svou chybu se omlouvám a pokud se potkáme na Žlebech slibuji veřejnou omluvu Věra
    pu
    hele míšo - to je holt osud - loni sem zápolil se standou švarcem v ˇˇCP 2008 a jak sem dopadl - no napůl 4-napůl 5.takže vlestně čtyřiapůltej ne ? ale protože sem taky s tou abecedou pozadu tak to vypadá jako bych byl 5. a to "MY" ješitové těžce nesem. ale když si to vemeš z tý lepší stránky - tak ty si vlastně dvapůltej. zato ludánek byl na ME třiapůltej tak myslim že si na tom líp ne ?
    Mýša
    Moc pěkný závod a bez ztráty šípu. Jenom Pepo nebuď pyšný. Pořád čekám na rozstřel s Patrikem Králem. Abych byl za ním jenom proto, že je dřív v abecedě je NAPROSTO NEPŘIJATELN0