BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    David Drahoníns
    No nevím nevím, já si to tam jedu lukostřelecky užít a ne někomu něco ukazovat. To už jsem ukázal v Pekingu o.k. beru si starou sadu ACE, kdyby jsem si náhodou očesal brka
    Ludek
    Dejve ty si vubec neposlouchal, tys tam byl jak v transu, ja rikal ze nemuzu jet uz v patek, a tamty sprostý slova vubec neznam, tak kdyz tak priste cesky
    dejv
    Davide, počasí zajištěno! Těším se, že to všem kladkám ukážeš.
    dejv
    Ludánku, ty do Žlebů pojedeš? Když jsme se v sobotu na schůzi hlásili, kdo pojede, tak jsi měl ruku dole! Ubi sementem feceris, ita mettes.
    Ludek
    Je to az za 2,5 tydne a to uz bude jaro v plém proudu, Taky doufam, ze bude hezky, teplo a pěkně si zastřílíme. No jen aby ta jedna X10 nebyla moc prurazna a neocesal si ji brka az to pujde zkrz.
    David Drahoníns
    Beru si jeden šíp X10, protože se prý střílí jen jeden na každém stanovišti, tak jich nebudu zbytečně tahat mocTak doufám, že pořadatel zařídí pěkné počasí, mě by vyhovovalo tak 15° slunečno, ať si to užiju a nejsem zmrzlý jak medvědí bobek
    Ludek
    No ale hlavne by mel Zdenek zacit posilovat, asi dřepy s cinkou , budem se tesit a vem si Davide hodně šípů, ale ne ty drahý jak máš s tím supr hrotem
    David Drahoníns
    Tak to abych Zdendovi namazal pořádnou svačinu, když mě bude nosit na zádech. Kouknu do sklepa, zda tam ještě neleží takový ty nosítka na záda, když mě v nich nosil táta, když jsem byl malej, jen nevím zda jsou ty nosítka na 100 kg nebo na 10
    Ludek
    Pridali jsme fotky z Neprevazky
    Standa
    Tak David Drahonínský, pakliže nebude nemocen fakt chce přijet. Zdeněk ho prý bude rád i nosit... Standa
    Ludek
    Ahoj, http://www.tvmb.cz/televizni-vysilani, Neprevazka byla i v místní televizi, v tydnu 16-23.3. se muzete podivat co tam natocili
    dejv
    čau Turbo, na schůzi přijdu, luk si beru. Matěje bych chtěl na těch pár hodin ponechat v Černilově, snad mi to dopadne a těším se na Vás. D.
    pu
    to zdenek Slapnicka - jak to vypadá s Davidem bude nebo nebude ? dej nám vědět . dík turbo 602126786
    pu
    moniko - hoooodněěěěěěě!!!!!!!!!!! pu
    Moník
    Potvrzuji účast naší famílie na schůzi.Kolik si mám vzít s sebou kapesnýho...