Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.
pu(18.05.2009 17:53:44,-)
Všem - vzhledem k tomu že mnozí z vás potřebují HOBRU na výrobu terčovnic - a vzhledem k tomu že ji naše firma(zaměstnavatel) má v sortimentu - můžete se obracet na můj mail. praha se zaváží tak do 100,- kč/závoz a ostatní tak 300,-Kč/závoz. umíme ji i naformátovat.
pavel urban
pu(15.05.2009 13:22:15,-)
Ahoj stando - ubytování a podrobnosti dojednáme v pondělí - stavil bych se asi v 10-11 hod - prkýnka bys už měl mít na kopci - ráno volal dispečer že jedou.
Standa(15.05.2009 10:53:39,-)
Je otevřena registrace na MČR na Monínci. Je k dispozici i ubytování jak nahoře tak dole v přijatelných cenách. Stačí Vám objednávat polopenze, protože ve startovném je jídlo. Co nejdříve si ho zarezervujte - jinak ho nabídnou na jiné akce.. V pátek 12.6. 09 od 16,00 bude školení nových rozhodčích - zájemci hlaste se na email: archery3d@archery3d.cz. Do večera bude kurs a praktická bude v sobotu a v neděli při závodech. Standa
Láďa(13.05.2009 07:39:14,-)
Doufám že to manželka nečte jinak by si měl kufr u dveří.Ale jinak ti přeji co nejrichleji překonat všechny krize a hodit se do pohody.
pu(10.05.2009 22:38:24,-)
mám milující manželku, skvělé dítě Gábinku, roztomilého psa Evženku, myši lapajícího kocoura Ignáce, jistotu v zaměstnání, chápající rodiče, dobré sousedy a hlavně sem furt v pubertě.... ( manželka mě asi brzy zabije, dcera nakope, pes pokouše, kocour poškrábe, výpověd mám asi už napsanou, rodiče mě vydědí a sousedi na mě zavolají PČR - ale co bych pro srandu neudělal že - a hlavně tu pubertu mě nikdo neopdpáře...
Viktor(10.05.2009 09:03:06,-)
Turbo smekám před Tebou.....jak to všechno stíháš?
pu(09.05.2009 21:12:56,-)
to : Viktor - letos už bych to nepitval - ale pro ČSP 2010 nabízím zajištění odznačků s motivem toho či onoho závodu v počtu zadaných organizátory závodu. Kdo bude mít zájem muže se individuelně ohlásit a to nejpozdějc do 31.10.2009 a já to zařídím. ( jak sem psal minule zajistím vzorky nechal bych je v Praze u standy - at se každej muže podívat a rozhodnout - stejně tam všichni jezdíte. turbo
Viktor(09.05.2009 16:10:19,-)
Link : http://www.znakms.cz/medaile.htm - jsou tam náhledy všech možných výrobků, určitě by se našlo dost z nás, co by ochotně investovali několik desetikorun (?) za pamětní medaili či odznáček... Problém vidím pouze v jednom, kdo by si to vzal na starost se vším všudy, znám jenom pár lidí, co jsou ochotní dělat něco pro druhé - a navíc zadarmo!
Kluby venku mají většinou něajakou plaketu, přívěsek či medaily jako příslušnost ke klubu - je to DOST dobrá myšlenka, jen ji realizovat...
pu(08.05.2009 16:39:47,-)
tak - zjistil sem, : že znak mala skala - muže dělat mini serie třeba 20 ks odznačku - v ceně asi 20 kč / kus. až pojedu okolo tak se stavim a zkusim vzít vzorky. vzhledem k tomu že mi paní říkala že motiv je dle našeho návrhu - předpokládám že se bude jednat o smaltovanou verzi nějaké kulaté nebo hranaté verze.
a tady bych viděl - nápad - každej závod ČSP i jinej má přeci nějakou tu hlavní dominantu,( adr - skály, žleby zámek, liščí farma lišku atd,) to by šlo ne ?
Láďa(08.05.2009 07:39:53,-)
Já jsem pro medajle i odznáčky aby měl každý klub,odznak třeba za celkové výhry za celý rok.
Mýša(05.05.2009 09:35:58,-)
Já jsem právě pro medaile našel uplatnění.Dělám si z nich brnění. Jinak je to opravdu předmět na prd, zvláště když je z fabriky na trofeje. Loni v zimě jsem rozdával medaile z naplátkovaného ingotu . Byly na řetězu, každá měla tak 8 kg a výherci si jich opravdu vážili.
Letos je to v pořadí 5. závod kde jsem byl na bedně a medaile nebyla. Budu muset vymyslet něco na způsob kenotafu ve tvaru medaile, abych prázdné místo zaplnil.
pu(04.05.2009 22:48:29,-)
tak liborovi čest a chvála - to se mu povedlo. ale s těma medaileme nesouhlasim - po roce sem měl sebou holku náhodou vyhrál a holka nemá meadily.......
Zkusim vymyslet něco místo medailí - třeba odznaky - nevyjdou draho - dneska se dělaj i kusovky , není to zas tzak drahý a daly by se na počátku roku tematicky naladit na všechny závody ČSP 2010 to by třeba šlo ne ? kalkulaci zajistím do 14 dní.
Standa(04.05.2009 20:16:11,-)
Jo medaile na každým závodě, to by pak nebyla žádná vzácnost. Tuhle jsem toho vyhodil 30 kg /jen z MČR/ a byly všechny stejný a jen se furt opakovali 3 barvy ale se stejným výjevem. Tak jsem k nim zahořkl. Vlastně Vás chráním aby se Vám z toho Taky neudělalo špatně. Ale snaž se na Moninci. Tam budou medaile skoro pro Všechny. Jinak tu trať stavěl nový mezinárodní rozhodčí Libor Valeček. Já jsem jen trochu přicmrndával a usmíval se, jak je učenlivý žák.. A bude stavět i na Moninci...
pu(02.05.2009 23:30:18,-)
liščí farma - docela -MASAKR ne ? nástřely jak před 5 lety - Standa to postavil docela záludně. dálka se málokde dala dobře uhodnout , všechny potvory mírně zešikma. myslim dost dobrej, a dost těžkej závod - takový by asi mistráky měly být. já bych měl snad jen jednu připomínku - škoda, že furt chybí ty Medaile. já bych je bral radši než čepici... Ale jinak fakt jsme si to užili dost dobrej závod.
Ludek(01.05.2009 22:20:11,-)
Jsem byl na ty nasi lukostrelnici, tech sutru je tam asi miliarda, neco jsem tam teda posbíral, ale není to skoro vůbec poznat
, az tam budem moct střílet tak to bude fakt super, dá se střílet klidne 90m. Chimeráci neudělejte zítra na farmě ostudu, at jste na bedne
.