Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.
Ludek(15.03.2008 20:53:30,-)
Zavod se mi líbil. I kdyz po první pulce jsem byl dost nasranej jak mi to neslo. Řízek mi taky chutnal, ten obzvláště, protže jsme prisli myslím jako poslední ze střílení a uz jsme byli dost vyhládlí. Vyšlo krásně počasí. Sice jsem mel 6 outů, vsechny spice na svých 3 pouzitelných sipech jsem ztupil, ale nic jsem neznicil. Jen terče hned u skaly mi nedelaly dobře na psychiku, bo jsem se bal o sipy.
ludek(15.03.2008 20:35:53,-)
Hergot kupte si uz nekdo tu vynikající zakládku beiter, je fakt dobra. Viz sekce Bazar, Pavel Vlk s ni dneska vyhral. Je vhodna na BB luky, mam jeste buton Cartel, kopie Beitra(nepouzitej za 500), fakt dobra cena.
Turbo(15.03.2008 19:54:03,-)
tak a ted sme přijeli z LITIC podruhý - Byl to masakr. nemám jeden šíp(resp. mám dva malý). Bylo to velice zajímavý - terén - dlouhý svahy, šikmý zvířata. maskovaný potvory ve skále- prostě dost dobrý. Nechápu jak Milan dal zase dvoukilo- prostě je dobrej. a Koukal jsem že i ostatní nastříleli hodně - před závodem jsem odhadoval běžný výsledek tak kolem 150 bodů. Rád bych na adresu DOMINIKU - poděkoval a vyjádřil velké uznání - Bylo to těžký a bylo to dobrý. Tak přístě .... ahoj.
turbo(14.03.2008 21:04:20,-)
ted jsme přijeli z posezení s kolegama lukošema na Liticích - to bude masakr.
viděli jsme to na Vlastní oči.
držím všem PALCE.
(ps - vemte si hodně šípů)
mh(13.03.2008 23:33:15,-)
odpovím na Liticích po "panáku" s Pepou
turbo(13.03.2008 23:05:02,-)
Milane - co si říkal na Standovu přihlášku? Dneska jsme se o tom bavili s klukama - a padla verze jestli nepudeš na Žlebech BB? Je to výzva ? Jak sem už napsal - nás TRRB moc mrzí že si standa nevybral tuhle potřeštěnou kategorii.Pro nás by to výzva byla - zvlášť pro mě teda určitě.
mh(13.03.2008 21:40:32,-)
Mýšo! Ty bonzáku! No to jsi teda nemusel. Teď snad nemůžu ani mezi lidi. No počkej!
mýša(13.03.2008 19:47:35,-)
Jinak mohu potvrdit, že Milan Hladil odstřelil: Krtečka, Křemílka a Vochomůrku, Včelku Máju, Vodníka, motýla Emanuela, rudého partyzána, Vinetoua,Shreka, bludičky, bubáka i Rákosníčka. Stalo se tak na loňských letních Všeticích v rámci Pohádkového lesa http://www.lukostrelec.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=58
mýša(13.03.2008 19:39:32,-)
díky. My jsme se už na Libichově domlouvali, že to budeme střílet dřevama skrzevá stylovost. Je to i zábavnější. Když už to nemůžem střílet z koně, míjejíce modrou metu
Turbo(13.03.2008 18:22:57,-)
jak vidím tak krátkých jezdeckých je už ted 5 a bude jich víc. Budeme Vás v rámci TRRB vyhodnocovat extra - Povoleny jsou všechny druhy šípů tak jak byste stříleli pouze TRRB. ale protože si myslíme že je to něco extra tak vás taky extra vyhodnotíme - jen vaše výsledky se zapíšou do TRRB.( P.U. řed. závodu )
turbo(13.03.2008 18:18:57,-)
no Hloubku brodu v potoce( po kolena ) jsem už na žlebech vyzkoušel osobně dneska a to jsme jen plánovali zvěřinové hody.Prostě u lukostřelby pamatuj -- ... " Některé kameny v řece jsou jen namalované """ ... Fakt " Holki " Neberte si lodičky - Chce to "Kanady ".
mýša(13.03.2008 18:01:03,-)
když si otevřeš přihlášky, objeví se seznam přihlášených. Vůbec nechápu, jak se můžou lidé, kteří loví pěnová zvířátka v orkánu Ema a občas se i trefí obávat obtížnosti nějaké soutěže. Těším se jak malé dítě na hračku
chipper(13.03.2008 14:50:41,-)
Ahoj pro všechny kdo pojedou na Žleby nepočítat stím že to bude procházka zámeckým parkem pořádný boty ne tenisky a připravit se některá terénově náročná místa a hlavně psychicky slabší jedinci na umístění některých terčů

trať je již rozplánovaná a tak se máte na co těšit
Ludek(12.03.2008 21:29:39,-)
A kde jako je videt kdo se uz prihlasil?
turbo(12.03.2008 18:50:20,-)
*** hoši pozor ***- kdo střílí BB - dobře si přečtěte přihlášené závodníky. Zvláště bych upozormil na písmeno " V " . a upřímě mě mrzí že to není TRRB. A na Vás v BB jsem silně zvědavej.
K tomu *MASAKRU* Chimera přezbrojuje - nový luky , novej Elán. tak se uvidí.