BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Ludek
    tak na moninec v BB taky moc lidi není, zavodit se 4 strelci, tak to se asi jeste odhlasim .
    pu
    tak sem ted koukal do registrací na hodonín- je tam ke dnešku asi jen 10-12 lidí přihlášenejch - ta registrace končí 1.6. a to je za 4 dny to tam nikdo nechcete jet - nebo jste si ještě nevšimli že registrace pomalu končí ? blbej dotaz co? turbo
    Radek
    to pu: díky moc, jak to bude aktuální, valím na Vyškov.
    Mýša
    dva auty mne mrzí, protože jsem je dal na "loženkách", ale trať byla fajn a počasí príma. Licoměřsko se mi líbí, protože je tam navíc zvláštně útulno. Dávat k obědu guláš mi přijde obvyklé- dobře se to dělá ve velkém, dostal jsem přidáno a krevetový koktejl jsem ani nečekal. Jídlo jsem dostal hned. Když to srovnám s frontou na miniaturní plátečky na elektrickém grilu, radši tohle. Holt to nedělal profík, ale ten kluk se snažil a byl ochota sama. Turnaj hodnotím vysoko a příště jedu zas. Bylo mi líto Ričiho, který závod nedokončil, protože mu nějak nesedla skupina. Já té své nesmírně děkuji za trpělivost se synem Mikulášem, který se ke každému terči plížil, což trochu zdržovalo. Taky ho mrzelo, že neví jako dopadl v porovnání s ostatními. Ti minisové to dost prožívají a on se teď tak těší, až bude dospělý a bude dostávat body, že mám až strach aby to zrání nějak neurychloval. Každopádně to, že Standa ocenil všechny spratky jsem hodnotil velice vysoko a když jsem pak Mikimu vysvětlil, že vlastně nade mnou vyhrál , protože já žádný diplom nemám, mělo vysoce motivační účinek.
    Ludek
    Chiméra dosáhla v Licoměrsku double. Ládis Kolinko 1. TRRB 227 bez outu, já 226 s outem 1. BB, 200 bodovou hranici z modrýho kolíku pokořila už jen Věra Majerová 214b a 1. BB ženy, jinak by byla v BB teda az druha za mnou, v pulce zavodu jsme měli stejne 206b. Zacala zavod 3 desítkami za sebou az mi to vyrazilo dech. Co se týka obeda Standovi Švarcovi jsem si na ten oběd stěžoval, zase jsem pak večer poznal kluka co ho dělal a je to fakt správnej kořen, on to nekecám, udělal s těmi nejlepšími úmysly. Že jsem mu to nebyl schopen vytknout. Trať byla přiměřeně těžká, střílelo se v lese na louce, přes rokli, některá zvířata se mi vzhledem k jejich velikosti zdála dost daleko, třeba ten krocan jak se šlo z lesa na louku. Ale to je asi jediný. Samozřejme me nastvalo zviře, kde jsem si dal out, ale to byla moje chyba, že jsem myslel, že je dál. Počasí jak na objednávku. Potěšily mě ceny a diplomy pro minis, stejně byly příjemné ceny i pro ostatní kategorie. Celkově bych závod ohodnotil kladně.
    pu
    to : radek - naše fa. má pobočku ve vyškově- dovoz z Prahy do brna by stál víc než ten materiáo sám-( jaf holz vyškov - kontakt petr ježek) jinak koupit si mužeš co chceš - kecání o paletách atd. jsou v dnešní době zcela mimo mísu.
    Mirek
    Dobrý den V sobotu ,23.5.09. jsem absolvoval krásné závody v Licoměrsku , krásný dojem pokazil až příchod na oběd , myslím si a nebyl jsem sám , že by se pořadatel mohl zamyslet nad tím , co nám bylo podáno k jídlu.Finanční obnos jenž je určen k občerstvení by jistě " unesl " slušnější jídlo a že to je možné potvrzují obědy na jiných závodech . Miroslav Pleskač
    mýša
    U mě by toho bylo víc, protože chcem ve Všeticích stavět teréňák a navíc vám jednu terčovnici dlužím. Nebo kovářské práce- to jak budete chtít
    Radek
    Ahoj pu, jsem z Brna a zatím jen výhledově se na tu hobru chci zeptat taky - je nějaký min. nebo max. množstevní limit odběru? Mimopražský závoz za 300 Kč, to jako, že to dovezete za tuhle taxu i do Brna? A to porcování je v ceně nebo ne? Díky.
    Griffin
    Re Pu: přeměřeno, terčovnice má hloubku 25, takže to vyjde OK. Přepočítám a posílám objednávku. Díky.
    pu
    to. grifin -pošli mi tvoji objednávku mailem turboplacky@seznam.cz, Hobru zařídím v pondělí bude k vyzvednutí v brandýse n.L. Jaf Holz prumyslová ul. myslim že to do středy zvládnou - dej tam tvuj telefon at ti muže m zavolat že je to připravený -to je hned ze sjezdu Dalnice na Boleslav na brandýs podle naváděcích šipek. Yate - zařídím - budeš mít dost odpadu 150 x 80 je rozměr desky to ti vyjdou jen 2 pruhy z každý desky.
    Griffin
    Re: Hobra nebo YATE nebo oboje: než něco objednáte, dejte sem prosím avízo, já bych se připojil, kdyby vám to nevadilo. Potřebuju do terčovnice 12Ocmx30cm desky něčeho. Z YATe bych bral tak cca 15 ks tohoto rozměru. Z hobry tak cca 40 kousků. Přijedu si. Co vy na to?
    pu
    Hobra 15 mm x 120x 250 cm je za 77,- Kč+dph/m2 turbo
    pu
    tak ceník máme,ale mám ho v autě tak až zítra doplním.Je to hOBRA tl. 15 mm 120 cm x 250 kromě toho jsme uzavřeli smlouvu s YATE -(to je ta strakatá hmota na terčovnice) kde nám poskytli 20% slevu (teda jako Klubu Chimera ) tak jedna deska 150x80x5,5-6 cm vychází na 156,- kč + daň a umějí to i nařezat na požadované pruhy - ale zákazník platí vždy celou desku - zbytky dodají k tomu.tady by se jem musela vyřešit doprava - moje fábie není nafukovací.
    Mýša
    Jsi vícebůh lukostřelby. Máte nějaký ceník??