BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    Karlos
    Skromnost.....,u lukostřelby není přednost....,zato přesnost....,no a nikde není psáno že ho někdo netrefí na měkko a nedohledá.....Takový pohár im memoriam....,s náhradní tětivou....
    pu
    .... no a skromnost je Ludánkova nejoblíbenější vlastnost... to kdybyste to nevěděli
    ludek
    jako nejvetsi rypon, jeste k moninci, zavod se mi libil, bodejt by ne, kdyz jsem vyhral. Ale jako mcr krome medaile by to jeste neco chtelo. Pohar jsem uz stejne asi na 99% taky vyhral tak to jsem tedy zvedav .
    pu
    pro ondru lorince--- hele ten tvuj kámoš co fotil na hodoníně si bral moji adresu že pošle fotky a nic neposlal - řekni mu at to pošle - díkes turbo.
    Ludek
    Dal jsem par fotek do galerie z monince.
    Standa
    Počasí stačí jen objednat. Když neposlechne, tak střelím šíp do mraků a zase poslouchá. Většinou tam ale střílím šíp, kterým se nemohu opakovaně trfit do terče.
    Karlos
    No pokud by se při vstupu do klubu nemuseli kupovat dva 3D terče,tak měla CHimera v huntrech i druhé místo....,i když účast v této kategorii byla víc jak žalostná !! René Gabriel není v žádném klubu,navíc bydlí v Beskydech,tak asi nebude využívat výhod členství v klubu. Jinak závod byl velmi slušný,trat nemela chybu a kultura stravování taktéž.Nejlepší ovšem bylo počasí...,zřejmě díky některým hluboce věřících lukostřelcům
    Ludek
    Myšo, taky jsem nadšen, překonal jsem vysnenou cislici, a ted je na rade 260. Vecirek byl supr, kydů byla taky hromada a v nedeli to bylo vidět, ze se večírek vydařil, ještě odpoledne jsem nebyl ve sve kuzi . Chimera vyhrála temer všechny kategorie, kde mela účast 1. TRRB Ládˇa Kolínko, 1. BB já, 1. HU Karel Orság, 1. OL Tomáš Laifr, 2. BB ženy Jitka Vlasáková, 3. BB cadet Daniel Nymburský. Prostě skvělý oddíl , skvělé výkony a krásné výsledky. Gratuluji všem medailistům ze všech kategorií.
    Radek
    Pro Pavla: navrhuji přesunout se s povídáním o možnostech v Brně na e-mail nebo skype. r-sedlak@volny.cz
    mýša
    Jsem nadšen. Sice mám tři šípy v pr...., ale v terči se mi nezlomily, že? Vynikající večírek s nestvůrou Ludánkem, kde byl veletok kydů s vynikající informační hodnotou.
    Pavel
    Dobrý den Radku. Děkuji za informace. Zkouška v Lukostřelbě Brno by pro náš začátek byla asi ideální. Škoda že první středu v týdnu jsem prošvihnulMožná by nebylo špatné se pro strat alespoň mrknout na střelnici. Je tam volný vstup pro diváky? Co jsi myslel tím směřováním k tradiční lukostřelbě? Já i přítelkyně jsme praváci. Existuje nějaký výpočet pro volbu zprávného luku? (délka paže , výška střelce, síla ruky, velikost dlaně atd?). Děkuji.
    Radek
    Pro Pavla: jsem brňák a můžu poskytnout dostatečné informace o místních možnostech –> funguje tu oddíl sportovní lukostřelby, máš i s přítelkyní možnost se zde domluvit a po 3× si jít vždy ve středu odpoledne zdarma lukostřelbu vyzkoušet, včetně zapůjčení všeho potřebného vybavení. Pro velký zájem ale berou, myslím, nováčky vždy jen první středu v měsíci. Blíže na http://lobrno.wz.cz/ Pokud bys to chtěl směrovat k tradiční lukostřelbě, tak, pokud vím je tady jen pár jednotlivců, kontakt se na ně dá sehnat. Nabídl bych ti i uvedení do lukostřelby z mé strany, ale protože jsem levák, můžu zapůjčit jen luk pro leváka, pro praváka pak dětský, nicméně dostatečně kvalitní a výkonný tradiční luk Tiniky od p. Kyzla. Lepší "odstresovadlo" než luk neznám a že jsem toho taky vyzkoušel ;o)
    CHIMERA HK
    lukostřelba je dobrej nápad, dobrej sport a proti stresu fakt funguje. s výběrem náčiní, a s prvozáklady lukostřelby je dobré se seznámit pod profesionálním trenerem.(poradí ukáže poučí co a jak a proč) taky Vám poradí co za náčiní a jaké všechny atributy vybrat.Proto bychom Vám doporučili navštívit Ja-SA Archery v Praze nejlépe předem(nutně předem se domluvit -objednat si tak 2 hod trenera a vyrazit na výlet. pro další činnost - lukostřelbu je pak dobré využít služeb existujících Lukostřeleckých klubů ( myslim že i v Brně fungují (FITA - terčová lukostřelba)Kontak by Vám určitě dali v Ja-sa - odkazy máte na našich stránkách. S pozdravem pavel urban PS - jestli se Vám chce jezdit do Hk - máte možnost využívat i našich ternerů a servisuklubu Chimera.
    Pavel
    Ještě něco důležitého: Bydlím nedaleko Brna
    Pavel
    Dobrý den všem, poslední dobou hledám nějaké "odstresovadlo" pro sebe i svoji přítelkyni. Sportů a všelikých nesmyslů na relax je všude plno ale to pravý ne a ne najít. Hledal jsem něco přirozenýho, přírodního a dostatečně aktivního. O lukostřelbě jsem vždy přemýšlel ale teď bych to chtěl realizovat. Poradil by někdo jak do začátku s výběrem "náčiní", kde se lze motivovat (přítelkyně o tom ještě neví a nerad bych to přepálil ze startu..), případně jinak poradil?