BOWS CLUB "CHIMERA"

• Členství
  • Střelnice
  • Kontakt
  • Diskuze
  • Bazar
  • Diskusní fórum

Diskuzní fórum není moderováno. Pro přispívání do diskuse není nutné se registrovat. Neomezujeme anonymitu přispěvatelů, ale na druhé straně očekáváme, že této možnosti nebudou zneužívat. Chiméra HK nenese odpovědnost za obsah této diskuze.

CAPTCHA
    pu
    pepino - výsledky jsou na stránkách svazu. turbo
    ludek
    jsou videt nekde na netu nejaky vysledky?
    turbo
    info z VORAU : kluikum z čech se docela dařilo po prvnáím dni dle informací na tom nejsou špatně. gratulace Tomašovi laifrovi OL - přejít dvoukilo a na takovýmhle závodě Mistr- evropy - dost dobrý. jinak nejlíp si vedla věruška z libichova - a porazila Chimeraky( mrzí mě že to musim přiznat - ale když to tak bylo že jo ?) další zprávy zítra,
    pu
    tak k libichovu - teda Maraton - Holý vrch -no myslim že ten teren je dost dobrej - podle mě je asi lepší než nepřevázka- a jak sem tak okukoval - (Pepiček to po nás chtěl) viděl jsem tam ještě nějaké možnosti jak střelcům závod trošičku stížit. zazemí včetně pohoštění velice dobré, parkovat bylo kde - vjezd široký (I lucka Miličková se trefila do vrat na poprvé) Oběd dobrej , ale to kafe .... sakra drahý - ještě že si to obsluhya vyžehlila tím pohárem se šlehačkou. (to vlastně bylo díéky Tomášovi a jeho skupině - -teda přijít o dvě hodiny pozdě z trati než nejpomalejší je ostuda. No Chiomera byla zas uspěšná - BB dlesek 1. místo TRRB turbo 3. místo (na roberta a jachyma sem neměl) a OL vyhrál tomáš laifr (kupodivu). No medaile byli ceny BYLI a musim uznat že co se týče věcných ocenění včetně dětí je peiček a věruš bezkonkurenční. no tak to vše - mě se trat líbila, mě se dobře závodilo a chutnal mě i ten pohár se šlehačkou.......
    pu
    tak to teda asi fakt byl MAZEC - gratuluju .pu
    Ludek
    Peto, tak jsetli mate nejake fotky tak mi je posli, nebo i nekdo dalsi pokud fotil dejte mi to do mailu, Petruv clanek upravim a dal bych to do fotogalerie. Chimera byal opet velmi supesna
    chipper
    Zdravím všechny jak už láďa napsal byl to mazec pro ty co už tam byli vědí jak to vypadá a pro ty co ne vřele doporučuji jít si to vyzkoušet. Nádherný terén velké kopce úžasná příroda. A teď něco k závodu lidí bylo opravdu hodně bohužel nemohu říct kolik jelikož nikde není soupis a to je trošku škoda, nástup na trasu kolem poledne a za velice horkého J každý si mohl vybrat na které metě chce začít, což je problém, komu by se chtělo začít až v polovině, takže některé skupiny čítaly i 15 lidí, ale abychom se nezasekli tak jsme vytvořili skupinu Pepa Jelínek , Věra Majerová, Láďa Kolínko, já a jako doprovod Evča nejůspěšnější skupina musím podotknout, ale k tomu až později. Pepa zvolil pozici číslo 10 a záhy jsem toho velice všichni litovaly zvíře umístěné až na vrcholu kopce ve výšce 760 m.nad m. zatím co nástup v 620 a směrem nahoru prudký stoupák, tak si asi každý dovede představit jak jsme vypadaly po výstupu nahoru. Trošku odpočinku a šlo se na to. Závodily jsme hlavně mezi sebou než abychom přemýšlely jak ostatní. Zvířata nebyla nijak velká, ale kdo by se snimy tahal do takového kopce, zato to nahrazovali jejich dálky srt srna na 27m nebyl problém a to ještě spousta střel přes údolí do kopce a prudké z kopce, když už bylo nějaké větší zvíře blíže jak se říká dávačka tak samozřejmě za 5 v lepším případě za 8 což byl především můj problém J a nejlepší chuťovka byla umístěna, až dole, dvojstřel první den maďarská krůta na 25 a krocan na jakousi neznámou vzdálenost obě do kopce. Druhý den je prohodili a tu hubenou maďarskou krůtu jsem střílel už dokonce na 35m a i tak jsem byl krátký ale naštěstí jsem jí nikdy neminul, musím podotknout, že v tomto terči se jen málo kdy nacházeli šípy většiny členů skupin J snad jedině kladky ty to střílely ze stejné vzdálenosti jako modré kolíky. Tak tento nádherný okruh po dokončení prvního kola jsme vyrazily znovu, střílelo se totiž 2x28 terčů tak si asi každý a zvláště ti co to absolvovaly představí jak jsme vypadaly po dokončení. Druhý den kdy nám předpověď slibovala 34 stupňů a my měli před sebou znovu 56 terčů tak jsme raději vyrazily na trať o něco dříve a začaly jsem od spodu, kde patrně postupně začínaly všichni, protože nikomu se nechtělo v tom teple šlapat na první výstřel někam kde začínaly den před tím. Druhý den byl pro některé velké zklamaní, pro jiné zlepšení, Pepa s velkou radostí překonal konečně hranici 150 bodu na 28 zvířatech, což se mu v poslední době nějak nedařilo a Věrušce se podařilo na jednom okruhu přestřílet Láďu i mne, ale sčítaly se body za všech 112 zvířat která jsme za ten víkend střílely. Po skončení jsme byly rádi, že to máme za sebou, jelikož je to za ty dva dny a v těch vedrech opravdu pořádný záhul. Pak už se jen čekalo na vyhlášení, bohužel si již nepamatuji přesně body tak se omlouvám pokud někomu něco přidám či uberu, ale Láďa vyhrál kategorii TRRB a nastřílel 776 bodů, Věra vyhrála BB ženy 712, Pepa skončil 3 v TRLB a já vyhrál BB muži 759 bodů takže jak jsem psal již na začátku nejůspěšnější skupina. Blahopřeji samozřejmě i všem ostatním, které jsem nevypisoval a vřele doporučuji, kdo bude moct příští rok, aby si to jel zastřílet. Tak doufám že hrubý výtažek z toho jak to bylo v Rajecké Lesné se vám líbyl a na brzkou shledanou na maratónu na Holém Vrchu snad už ne v takovém vedru.
    Ladis
    Tak jsme byly na maratonu Rajecká Lesná,tobyl mazec.
    Standa
    Omlouvám se, výsledky z EC jsou normálně v rozpisech a výsledcích na stránkách svazu. Registrace na finále EC v Sedmihorkách je v anglické pasáži stránek. Standa
    Standa
    Na stránkách svazu v anglické sekci jsou výsledky z EC Sopron. Zároveň tam jsou předběžné informativní seznamy závodníků na ME. Zároveň si opětovně dovoluji požádat Všechny zájemce o finále EC v Sedmihorkách aby se zaregistrovali jak na závod, tak k ubytování. Finále se může zůčastnit každý s licencí!!!!
    pu
    EC sopron tak jsme tam byli, no začnu tím lepším - našli jsme to snadno, vykoupali se v jezeře, dobře jsme povečeřeli. no a ted ten závod - první den- resp. noc nás překvapily milardy komárů, prutrž mračen a vichr z hor - ráno jsme po rozlosování vyrazili na traŤ - bylo to velmi daleko nejmíň kilometr , trat do kopce s kopce , většinou dálky , zvířátka ELEVEM - teda "mrchy" s malýma komorama - no výsledky dost hrozný - ladis 190, ja 169, petr v BB 186 - ostatní češi na tom byli stejně hrozně - naštěstí ani cizozemci -nejvíc madarů mos neutekli, myslíme si že to bylo skara těžký. no večer jsme si dali závod o plechovku piva - a stříleli jsme,(teda postřelovali jsme si- jak říká standa), jak páni bozi. druhej den- noc rušila jen svatba co se tam konala do 5 hodin do rána hned vedle našeho stanu. pak vysvitlo sluníčko a šlo se - trat byla kousek teren zas samej kopec ale bylo to o moc jednodušší. všichni se zlepšili. nakonec Petr dlesek nastříle svuj rekord 240 v BB a to stačilo na 5 místo a za těchle podmínek si myslim že je to slušný, Ladis 191 a byl rovněž 5. no a já sem letos poprvé přelezl přes dvoukilo, měl jsem 2O4 a to stačilo na 7. místo. že tam tinejlepší nastříleli v TRRB 256 a v BB mysli taky tak 256, tak to se máme ještě hodně co učit.ale na ten počáteční prušvih naší výpravy jsme myslim v neděli zabrali šponu... tak to je v kostce všechno - hlavně se už registrujte na Sedmihorky a objednejte si bydlení kamp není nafukovací. turbo
    Ludek
    Chimera jede do Madarska do Sopronu na 2.EC závod, tak at se jim daři. Turbo, Lada a Petr. Doufam, ze pak sem neco taky napíšou.
    Ludek
    pridal jsem par obrazku jak postupují práce na strelnici
    Ludek
    Zijete? Petr Dlesek si na Tyrsaku strelil svuj rekord v BB 223 a vyhral. Lada Kolínko zase zbehl do longbow a taky vyhral . Lucka Baresova byla 2. BB.
    pu
    aha tak proto jsem celej večer škytal .....